Bucurie în creștere: Vlăduța Lupău este din nou însărcinată! „O ființă mică… o să mă strige „mămică”. Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume”

Updated on martie 24, 2024 Bucurie în creștere: Vlăduța Lupău este din nou însărcinată! „O ființă mică… o să mă strige „mămică”. Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume” 1

Vlăduța Lupău trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale, după ce a anunțat că va aduce pe lume al doilea copil. Vedeta a oferit un concert excepțional la Sala Palatului și, cu această ocazie, a decis să împărtășească marea veste cu fanii săi într-un mod unic. Îndrăgita artistă a exprimat de mai multe ori dorința de a avea încă un copil și se pare că visul ei este pe punctul de a deveni realitate.

Vlăduța Lupău menționa încă de vineri că ziua de sâmbătă va fi una extrem de specială pentru ea, dar toată lumea presupunea că emoțiile artistei sunt legate de concertul pe care urma să îl țină la Sala Palatului. În realitate, ea a anunțat că este pe cale să devină mamă pentru a doua oară. Artista a pregătit un moment special pentru a împărtăși marea veste cu fanii săi. Ea a interpretat o piesă profund emoționantă, compusă special pentru cea de-a doua minune din viața sa.

Ulterior, artista le-a mai făcut o surpriză fanilor. După ce a susținut concertul de la Sala Palatului Vlăduța Lupău a postat pe contul de Instagram prima fotografie cu burtica de gravidă, în care apare alături de soțul ei, Adi Rus, și fiul lor, Iair.  Cuplul nu a dezvăluit sexul bebelușului, însă și-a exprimat fericirea și recunoștința prin intermediul unui mesaj emoționant, scrie radioimpuls.ro.

„O ființă mică… o să mă strige “mămică” O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie. Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener/ă de joacă, de necazuri și bucurii, un partener/ă sincer și loial pe viață!

În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer “Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cat mai curând ca să crească împreună cu Iair” și iată că…la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!

Așadar minune care vei veni veni în viața noastră, vreau să știi că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm iar iubirea noastră se va înmulți nu se va împărți.

Ce mai vreau să știi și ce i-am spus și fratelui tău…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! Te iubesc minune, cu drag mami!, a scris Vlăduța Lupău, citată de spynews.ro.

Cum l-a cunoscut Vlăduța Lupău pe soțul său. ”Cântecul ne-a adus împreună”
Vlăduța Lupău a mai mărturisit și că partenerul ei de viață are voce și cântă foarte bine.

”Îmi aduc aminte că-l mai puneam să cânte prin casă și ce credeți?! Cântă chiar bine! Ziceam uneori în glumă cum ar fi să facem o piesă împreună :)) De cunoscut… culmea eu cântam la un eveniment la el în sat la o petrecere restrânsă a unor prieteni de-ai lui. Cântecul ne-a adus împreună”, a spus aceasta, citată de gandul.ro.

Artista a dezvăluit și care este melodia ei preferată din repertoriul său: ”Fain îi numele Marie’… este și cea care m-a consacrat și este melodia care a fost cântată, zic eu, de către 80% din soliștii României măcar odată. E hitul meu”.

Întrebată ce i-a adus celebritatea, Vlăduța Lupău a comentat: ”Celebritatea mi-a adus o mulțime de oameni care mă iubesc și cărora le mulțumesc mereu că mă ascultă! E mare lucru din atâția artiști să fie așa mulți oameni cărora să le placă de mine. Mi-a adus, puțin timp liber asta e partea negativă, oarecum. Dar într-adevăr mi-a adus un trai bun de viață, lucruri materiale pentru că am știut să construiesc, nu să stric din ceea ce fac. Ține de fiecare în orice domeniu ce alegem să facem cu viața noastră și cum să gestionam totul”.

error: Content is protected !!