(Foto) Adrian Mutu și-a făcut implant de păr în Turcia. Cum arată antrenorul CFR-ului tuns zero

Updated on martie 20, 2024 (Foto) Adrian Mutu și-a făcut implant de păr în Turcia. Cum arată antrenorul CFR-ului tuns zero 1

Antrenorul echipei ardelenilor, Adrian Mutu, a profitat de pauza cauzată de partidele echipei naționale, și-a luat câteva zile de concediu și a călătorit în Turcia. Nu pentru a acumula noi cunoștințe profesionale, ci pentru a-și realiza un implant de păr. Cunoscut pentru atenția pe care o acordă mereu imaginii sale, Adrian Mutu nu renunță la obiceiurile sale.

De această dată, a ales Turcia pentru a-și îmbogăți podoaba capilară. Fostul jucător de fotbal a vizitat o clinică de prestigiu unde și-a efectuat operația, după care a împărtășit pe Instagram diverse fotografii din timpul procedurii, în scop publicitar. În imagini, antrenorul apare cu părul tuns foarte scurt.

„Am venit până în Turcia. Începe să te lase și părul și alte lucruri. Nu mai merge. Timpul nu iartă pe nimeni. Am pus puțin păr, așa în în părți. Nu ai văzut la interviuri când bate lumina cum se vede? Zici că îl am pe Robert Niță și pe Messi pe extreme. A trecut timpul. Nu e dureros. Eu am dormit. Durează câteva ore. E o treabă migăloasă. Nu este chiar așa ușor”, a spus Adrian Mutu la emisiunea „Fanatik Superliga”, citat de adevarul.ro. Prezent în studio, Vivi Răchită replicat: „Înseamnă că eu trebuie trebuie să stau două zile, dorm două zile”. Iar Mutu i-a răspuns imediat: „Mamă, Vivi, e groasă! O lună stai”.

(Foto) Adrian Mutu și-a făcut implant de păr în Turcia. Cum arată antrenorul CFR-ului tuns zero 2 (Foto) Adrian Mutu și-a făcut implant de păr în Turcia. Cum arată antrenorul CFR-ului tuns zero 3 (Foto) Adrian Mutu și-a făcut implant de păr în Turcia. Cum arată antrenorul CFR-ului tuns zero 4 (Foto) Adrian Mutu și-a făcut implant de păr în Turcia. Cum arată antrenorul CFR-ului tuns zero 5

Adrian Mutu îl contrazice pe Ioan Varga: ”Niciodată nu ne-am gândit cu adevărat la titlu”
Cu intrarea în play-off, Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a anunțat că echipa sa se luptă la titlu. Mai mult patronul ardelenilor a anunțat că va oferi o primă de un milion de euro dacă echipa sa va cuceri campionatul.
Totuși, Adrian Mutu a ținut să îl contrazică pe patronul său. Recent, ”Briliantul” a recunoscut că nu s-a gândit niciodată la câștigarea campionatului.

Este complicată pentru noi povestea. Niciodată nu ne-am gândit cu adevărat la titlu. Vrem să ne vedem de meciul nostru. Calculele, chiar dacă este devreme, FCSB are un avantaj considerabil. Va fi greu. FCSB trebuie să gestioneze acest avans pe care l-a avut de la început, dar mai sunt nouă meciuri. Şi acum, din ce am văzut în prima etapă, toate echipele vor să câștige.

Va fi o luptă teribilă. Echipele trebuie să aibă lotul valid, o să fie şi Cupa României. Pentru noi şi Craiova va fi jale. Cele mai avantajate sunt FCSB şi Rapid, echipele care nu sunt în Cupă”, a spus Adrian Mutu, citat de digisport.ro.

error: Content is protected !!