(Video) Cum arată apartamentul de lux din Cluj Napoca în care trăiește Alina Ceușan. Are două terase, ușă rotativă la dormitor și se întinde pe tot etajul

Updated on martie 15, 2024 (Video) Cum arată apartamentul de lux din Cluj Napoca în care trăiește Alina Ceușan. Are două terase, ușă rotativă la dormitor și se întinde pe tot etajul 1

Alina Ceușan se bucură de un apartament de lux în Cluj-Napoca, unde locuiește cu soțul ei, Raul Tișa, și fiul lor, dar deține o locuință și în București. Proprietatea se întinde pe tot etajul, adăpostește două dormitoare, două băi, un living spațios, dar și două terase. În urmă cu patru ani, într-un clip postat pe Youtube, vedeta și-a prezentat apartamentul, care are un living mare, o bucătărie open space, două dormitoare, un dressing, dar și două băi.

„Aceasta este casa noastră, este un apartament. Este în complexul Utopia din Cluj-Napoca. E un singur apartament pe tot etajul, așadar toate camerele sunt pe acest etaj, apartamentul având și două terase. Livingul e spațios, aici e leagănul, locul meu preferat din toată casa. Aici îmi beau cafeaua, aici citesc sau mă bucur de priveliște.

În sufragerie petrecem cel mai mult timp, aici ne strângem cu prietenii, cu familia, sau doar noi, aici bem un vin sau ne uităm pe Netflix. Întreg designul casei a fost făcut de Sani Stranski, el s-a ocupat de întregul proiect, cap-coadă. Am ales și paleta de culori împreună‘, a explicat vedeta, citată de viva.ro.

Pe multe dintre obiectele din casă și-a pus amprenta și tatăl vedetei. Dormitorul este prevăzut la intrare cu o ușă rotativă și are un aer occidental. „Am instalat această ușă enormă, din ceva făcut de tatăl meu, din stejar. Este o ușă rotativă. Spațiul dormitorului e deschis, nu avem foarte multă mobilă, avem o baie deschisă.

Avem și baia aici, aproape de dormitor, de fapt e chiar în dormitor, pentru că nu avem ușă între cele două‘, a mai spus Alina Ceușan.

Dressingul este unul impunător. Vedeta păstrează aici multe haine și parfumurile preferate, dar și perechile de ochelari cu care se afișează.

„Avem și dressingul, unde păstrăm magia. Am și haine, dar și câteva dintre parfumurile mele, câteva amintiri, aici am și toate perechile mele de ochelari. Camera asta e puțin cam mică față de ce eram obișnuită’, adaugă Alina Ceușan.

„Toată mobila din apartament e făcută de tatăl meu, tata a fost aici cu întreaga echipă’
Despre mobila din bucătărie, dar și din toată casa, Alina Ceușan a spus că e făcută chiar la comandă de tatăl ei.

Ne place să gătim, așa că folosim bucătăria foarte des. Toată mobila din apartament e făcută de tatăl meu, tata a fost aici cu întreaga echipă și au instalat blaturile, au instalat și corpurile de bucătărie. Pentru a îmbunătăți bucătăria am pus și un bar din beton, în formă de L’, a mai zis ea.

Și a continuat cu dormitorul. „Am instalat această ușă enormă, din nou ceva făcut de tatăl meu, din stejar. Este o ușă rotativă. Spațiul dormitorului e deschis, nu avem foarte multă mobilă, avem o baie deschisă. Avem și baia aici, aproape de dormitor, de fapt e chiar în dormitor, pentru că nu avem ușă între cele două‘, a mai spus ea.

error: Content is protected !!