De ce nu a plecat Mandorlini din Cluj Napoca, deși CFR l-a dat afară acum 2 luni

Updated on martie 15, 2024 De ce nu a plecat Mandorlini din Cluj Napoca, deși CFR l-a dat afară acum 2 luni 1

Andrea Mandorlini (63 de ani) nu a plecat din Cluj Napoca, deși CFR l-a dat afară în urmă cu două luni. Antrenorul a fost dat afară de ardeleni la sfârșitul lunii ianuarie, în locul lui fiind adus Adrian Mutu (45 de ani), care a început sezonul pe banca tehnică a lui Neftchi Baku, din Azerbaidjan.

Au trecut două luni de atunci, iar italianul încă mai figurează ca făcând parte din staff-ul echipei din Gruia. Asta pentru că Mandorlini are un contract de colaborare cu CFR Cluj. „Am lăsat echipa pe locul 2 în clasament. Așa a fost situația, dar am un contract de colaborare tehnică. Mai stau puțin aici (n.r.la Cluj-Napoca), apoi voi vedea dacă mă întorc în Italia sau rămân în străinătate”, a afirmat Mandorlini, citat de prosport.ro.

La CFR Cluj, Andrea Mandorlini a avut 11 victorii, 9 rezultate de egalitate și 7 eșecuri în 27 de meciuri jucate. Momentan, tehnicianul italian nu a primit oferte de la alte echipe din Superliga, după cum a mărturisit acesta.

„Nu, nu m-a contactat nimeni. Aștept oportunitatea din România, voi câștiga campionatul pe teren, așa cum am făcut-o mereu în carieră (n.r. râde)”, a spus antrenorul.

1.800.000€ pentru Philip Otele! Ioan Varga a refuzat
Potrivit celor de la AllNigeriaSoccer, CFR Cluj a primit mai multe oferte concrete în această iarnă pentru a îl ceda pe Philip Otele. Presa din țara natală a fotbalistului de 24 de ani a anunțat că Bordeaux și Lorient au oferit 1,8 milioane de euro pentru a îl transfera pe nigerian, însă Ioan Varga a refuzat ofertele.

Patronul celor de la CFR Cluj ar fi fost dispus să renunțe la serviciile lui Otele, însă doar în schimbul a 4 milioane de euro. Mai mult, sursa citată susține că Philip Otele a fost și pe radarul celor de la Cardiff City, însă acesta a refuzat să meargă în Championship, divizia secundă din Anglia.

error: Content is protected !!