Andra, imagine rară cu tatăl său: „La mulți ani, tata! Te iubesc”

Updated on martie 12, 2024 Andra provine dintr-o familie numeroasă din Câmpia Turzii, având două surori și un frate. Părinții lor se mândresc cu toate realizările acestora și se bucură ori de câte ori copii lor au parte de reușite în viață. La rândul lor, aceștiau au grijă să își respecte și să își ajute mereu părinții.

Recent, soția lui Cătălin Măruță a postat o fotografie cu tatăl ei, cu ocazia zilei de naștere a bărbatului. Fanii au rămas plăcut surprinși de asemănarea izbitoare dintre cei doi, ajungând la concluzia că seamănă ca două picături de apă. „La mulți ani, tata! Te iubesc!”, a fost mesajul transmis de solistă în dreptul fotografiei care i-a înduioșat pe fani.

În trecut, Andra vorbea despre relația cu numeroasa ei familie și le era recunoscătoare tuturor pentru sprijinul oferit. Prețuiește și acum momentele în care se reunește cu cei dragi și știe cât de importante sunt acestea.

„M-am născut într-o familie frumoasă și bună, cu părinți iubitori și înțelegători și cu frați talentați și mereu apropiați de mine. Când ne strângem laolaltă, ca pe timpuri, redevin copil și simt că sunt cea mai fericită din lume. Va mulțumesc pentru că ați avut mereu încredere în mine și ați știut să mă susțineți mereu pe drumul pe care am ales să pășesc”, a scris Andra pe blogul personal, potrivit click.ro.

Andra, imagine rară cu tatăl său: „La mulți ani, tata! Te iubesc” 1

Tatăl Andrei, despre căsnicia dintre ea și Cătălin Măruță
Toată lumea știe că Andra și Cătălin Măruță au o căsnicie frumoasă și sunt foarte fericiți alături de cei doi copii ai lor: Eva și David. Referitor la căsnicia fiicei sale, Alexandru Mihai are numai cuvinte de laudă.

Dacă Andra zice că el e soțul perfect, trebuie să fim de acord cu ea, ea își trăiește viața, ea știe cel mai bine. Dar și noi, părinții ei, putem spune, din relația lor pe care o vedem, că e soțul perfect, la ei nu am văzut certuri și discuții. Dar au și avut modele, din casele părinților. Și el e de familie bună, foști judecători”, a mărturisit tatăl Andrei, citat de tvmania.ro.

Andra a luat măsuri după ce a fost criticată că s-a îngrășat
Andra a apelat la nutriționist, pentru a o ajuta în procesul de slăbire. Totodată, le recomandă urmăritorilor săi să apeleze cu încredere la experți, dacă își doresc să ajungă la o siluetă de vis.

Eu v-am zis o chestie, că trebuie să fii mulțumit de tine și să fii așa cum te-a lăsat Dumnezeu. Sunt foarte bucuroasă de ceea ce eman, de fericirea pe care o am în suflet, dar ce ține de sănătate… aici nu trebuie să te complaci, să zici «lasă că-i bine». Nu! Tot ce ține de sănătate trebuie făcut, pentru a ști că ești bine, pentru copii, pentru familie.

Am apelat la un centru ca să mai dau câteva kilograme jos pentru sănătate. Repet, nu pentru că nu-mi place cum arăt, pentru că sunt extrem de încântată de tot ce sunt, dar atunci când corpul îți dă semne că trebuie să faci ceva… atunci dacă nu reușești singur, trebuie să apelezi la specialiști. Vă pup. O să vă spun mai multe”, a spus Andra Măruță, citată de libertatea.ro.

Atunci când a fost criticată pentru că s-a îngrășat și nu a luat măsuri, Andra a reactionat și în cadrul emisiunii de la Pro Tv, ea a făcut o declarație neașteptată.

M-am chinuit anul trecut să slăbesc, acum nu mă mai chinui. Asta e, domne! Sunt asumată, sunt o grăsuță frumoasă”, a fost reacția Andrei Măruță în cadrul emisiunii Românii au Talent.

error: Content is protected !!