Adi Mutu, antrenorul CFR-ului, și-a luat o mașină unică în România. Cum arată „tancul” de 120.000 de euro

Updated on martie 12, 2024 Adi Mutu, antrenorul CFR-ului, și-a luat o mașină unică în România. Cum arată „tancul” de 120.000 de euro 1

Adrian Mutu (45 de ani) este pasionat de caii-putere și, în ultima perioadă, a apărut la volanul mai multor super-bolizi. Garajul „Briliantului” s-a îmbogăţit, recent, cu încă un exemplar senzaţional. Un Mercedes-Benz GLE 53 AMG Coupe cu facelift și-a comandat antrenorul lui CFR Cluj, fiind primul „tanc” de acest tip ajuns în România.

Antrenorul a investit o parte din banii pe care îi are în conturi în achiziționarea unui Mercedes-Benz, pe care a achitat nu mai puțin de 120.000 de euro. Potrivit surselor CANCAN.RO, modelul cu facelift este primul de acest tip care a ajuns în România. „OZN-ul” ex-internaționalului este prevăzut cu motor de 3 litri, șase cilindri în linie, 451 de cai-putere și atinge viteza maximă de 250 km/h. O adevărată „bijuterie” cu care antrenorului lui CFR Cluj eclipsează, cu fiecare ocazie, asistența.

Adi Mutu, antrenorul CFR-ului, și-a luat o mașină unică în România. Cum arată „tancul” de 120.000 de euro 2 Adi Mutu, antrenorul CFR-ului, și-a luat o mașină unică în România. Cum arată „tancul” de 120.000 de euro 3 Adi Mutu, antrenorul CFR-ului, și-a luat o mașină unică în România. Cum arată „tancul” de 120.000 de euro 4 Adi Mutu, antrenorul CFR-ului, și-a luat o mașină unică în România. Cum arată „tancul” de 120.000 de euro 5

„Exclus” de grup pentru că avea Alfa Romeo
Totuși, la începutul carierei de fotbalist, Adrian Mutu a simțit pe propria-i piele ce înseamnă să nu conduci un super-bolid. Recent, a dezvăluit că brazilianul Ronaldo i-a cerut încă de la primul antrenament să parcheze mai departe de intrarea în baza de pregătire, deoarece deținea un Afla Romeo, pus la dispoziție de Inter.

„Când am venit cu Alfa Romeo la Inter, m-am dus să las mașina în parcare. A ieșit Ronaldo și m-a întrebat cu ce mașină am venit. Cu Alfa Romeo, i-am răspuns, asta mi-a dat-o clubul. Nu, nu, aici e parcarea 1, doar Ferrari și Lamborghini, du-te în parcarea 3, mi-a zis el. M-am dus în parcarea 3, am venit înapoi vreo cinci minute pe jos până la vestiare.

Mă mai întâlneam pe autostradă cu ei, eu cu Afla Romeo, pâr-pâr, ei treceau, opreau, îmi făceau cu mâna! E o mentalitate de campion, când mergi la Inter nu mergi cu Alfa Romeo, mergi cu Ferrari, cu Lamborghini, mergi cu mașini tari, te îmbraci bine, pentru că ești la Inter”, a declarat Adrian Mutu.

Arlind Ajeti ar putea lipsi două sau trei săptămâni, a spus Cristi Balaj
CFR Cluj va debuta în play-off contra Universității Craiova, sâmbătă, de la ora 20:00. Totuși, Adi Mutu nu se va putea baza pe un jucător important la partida cu Universitatea Craiova, iar acela este fundașul central Arlind Ajeti, care a ieșit accidentat în minutul 66 în partida disputată contra sibienilor.

Albanezul fusese integralist în precedentele 4 meciuri jucate de CFR și chiar marcase împotriva celor de la Farul Constanța. Președintele ardelenilor, Cristi Balaj, a dezvăluit cât ar putea lipsi de pe teren Ajeti.

”E indisponibil. La leziuni musculare stai și două, trei săptămâni. Trebuie să facă un RMN și vedem după, poate merge și la Marijana. De cele mai multe ori am avut rezultate bune când am tratat jucătorii acolo. Fotbaliștii trebuie să strângă rândurile, pentru că recuperarea este esențială.

Avem încredere în staff-ul tehnic, Adi Mutu a demonstrat că este un antrenor bun și trebuie să luăm totul pas cu pas”, a afirmat Cristi Balaj în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

error: Content is protected !!