Alex Chipciu, despre meciul decisiv a lui U Cluj: „Mai nasol ar fi la anul, dacă ne calificăm în play-off. Ce o să faci, te gândești să te bați la campionat? Dar, să ne calificăm noi în play-off. Eu, sincer, sunt nemulțumit mereu”

Updated on martie 8, 2024 Alex Chipciu, despre meciul decisiv a lui U Cluj: „Mai nasol ar fi la anul, dacă ne calificăm în play-off. Ce o să faci, te gândești să te bați la campionat? Dar, să ne calificăm noi în play-off. Eu, sincer, sunt nemulțumit mereu” 1

Alex Chipciu recunoaște că este în permanență nemulțumit și spune că dacă U Cluj reușește acum calificarea în play-off îl va determina să spere la titlu în sezonul următor. „Am jucat meciuri cu încărcătură, chiar și aici. Am jucat finala Cupei, anul trecut. Suntem pregătiți, clar. Raportat la pretențiile noastre, ale clubului și buget, și așa mai departe, pentru că ar fi o mare performanță.

Am fi acolo, în primele echipe, am juca meciuri frumoase, importante, lumea ar veni în număr foarte mare. Derby-ul Clujului iar, meciul cu echipe din București… Ar fi fabulos să intrăm în play-off și, într-adevăr, ar fi o continuare a ce am făcut anul trecut”, a spus Alexandru Chipciu, înainte de etapa decisivă, citat de Prosport.

Experimentatul jucător al Universității Cluj e sigur că nu se va mulțumi doar cu simpla participare în play-off, dacă va ajunge acolo, și pune accent pe progresul clubului la care joacă, în ultimii ani. „Dacă stau să mă gândesc, când am venit aici, echipa era adunată, așa. Aveam foarte multe gânduri, că poate o să retrogradăm, poate cine știe ce o să se întâmple. Și unde am ajuns anul trecut, acum clar ar veni ca o completare.

Mai nasol ar fi la anul, dacă ne calificăm în play-off. Ce o să faci, te gândești să te bați la campionat? Dar, să ne calificăm noi în play-off. Eu, sincer, sunt nemulțumit mereu. Pe la toate echipele pe unde am fost. Mi-aș fi dorit să luăm campionatul, nu să terminăm în primele 6. Problema e că dacă intrăm în play-off… Locul 4 da, dar locurile de mai sus e greu să le accesezi. Am și experiența de la CFR Cluj. Meciurile din play-off erau diferite ca încărcătură, intensitate și echipele din față greu mai lasă puncte.

Noi, pe viitor clar ne dorim să facem mai mult de locul 6. Să vedem dacă vom reuși. Cred că orice om… Și creierul nostru e făcut de așa natură, că te duci în primele 6 și în următoarea zi ești supărat că nu ești pe locul 4. Cu siguranță ne vom găsi o altă nemulțumire dacă ne calificăm în play-off. Ceea ce cred că aduce și progresul. Că altfel nu ai cum să progresezi. Automat își dorești mai mult de la anul. Și lumea vrea mai mult. Nu o să mai fie mulțumită cu un loc 6-7 și aia e. Vrea mai sus, ideea e să se și poată.

Clar, clubul a progresat enorm de mult. Au plecat din Liga a IV-a. Adică, să pleci din Liga a IV-a, ce au făcut oamenii ăștia aici… Să ajungi în play-off, dacă vom ajunge și cu finala de anul trecut și vedem și în acest sezon de Cupa României, mi se par niște performanțe pe care suporterii le merită”, a mai spus Alex Chipciu.

Meciul dintre Universitatea Cluj și FC Voluntari se va disputa vineri, 8 martie, de la 20:00.

error: Content is protected !!