Ce diferență de vârstă este între Andra și Cătălin Măruță. Artista avea doar 22 de ani când au făcut nunta: „Ne-am văzut prima data la el la emisiune, la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung”

Updated on martie 1, 2024 Ce diferență de vârstă este între Andra și Cătălin Măruță. Artista avea doar 22 de ani când au făcut nunta: „Ne-am văzut prima data la el la emisiune, la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung” 1

Andra și Cătălin Măruță au făcut nunta pe 10 august 2008, cel mai mediatizat eveniment al vremii, iar trei ani mai târziu au devenit părinții primului lor copil, David. În 2015, artista a adus-o pe lume pe fiica lor, Eva, care s-a lansat deja în lumea actoriei și e celebră pe rețelele sociale.

Prima întâlnire dintre Andra și Cătălin Măruță a avut loc în cadrul emisiunii „Tonomatul DP2′, pe când artista abia se lansase în carieră. A recunoscut că prezentatorul TV nu i-a atras atenția ca un posibil iubit decât după ce și-a tuns părul. Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în anul 2008, atunci când el avea 30 de ani, iar ea încă nu împlinise 22 de ani. Așadar, între ei există o diferență de vârstă de 9 ani. Cătălin are acum 46 de ani, iar Andra 37.

„Ne-am văzut prima data la el la emisiune, la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi’, a spus Andra, citată de viva.ro.

În anul 2005, când și-au oficializat relația, Andra și Cătălin Măruță au decis să se mute împreună. Pe atunci, prezentatorul TV locuia într-o garsonieră modestă, iar soția lui cu părinții. Își amintește că, într-o zi după muncă, artista l-a așteptat cu un geamantan, o veioză și un tablou, hotărâtă să ducă relația la nivelul următor.

„Mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie. Îmi aduc aminte cum a fost mutatul. Când eu stăteam în garsoniera mea, Andra stătea cu părinții în București și tot plănuiam să locuim împreună. Când m-am întors de la muncă, Andra era acasă și foarte hotărâtă. Cu un geamantan, o veioză și un tablou’, a povestit Catalin.

În vara anului trecut, Cătălin Măruță și Andra au aniversat 15 ani de căsnicie. Pentru a marca acest eveniment important, prezentatorul TV a ales să împărtășească un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

„Este ziua de naștere a celei mai minunate femei din lume și, totodată, aniversarea a 15 ani de când am spus „DA’ în fața lui Dumnezeu! 15 ani de căsnicie par să fi trecut ca într-o clipă, dar când privesc înapoi, văd toate momentele minunate și provocările pe care le-am trecut împreună, iar fiecare secundă a meritat din plin. La mulți ani, iubire! Și la cât mai mulți ani minunați împreună!’, a transmis Cătălin Măruță.

Ce îi cere Andra lui Cătălin Măruță să facă, atunci când intră în casă
Andra cere de la Cătălin Măruță mai multă atenție și iubire. Artista a fost invitată în podcastul lui Mihai Bobobete și a dat din casă. Andra a declarat că are 37 de ani acum și că s-a căsătorit la 22 de ani și a avut răbdare să crească împreună cu soțul ei pe toate planurile.

Cu toate acestea, Andra acum dorește să vadă iubirea în ochii lui Cătălin Măruță, prezentatorul TV fiind mai introvertit. Mai mult, cântăreața a dezvăluit că nu îi mai cumpără cadouri soțului, pentru că nu le poartă niciodată.

Asta mi se întâmplă acum, voi împlini 37 de ani. Acum îmi spun exact vârsta. Acum simt mai mult nevoia de mai multă atenție din partea lui Cătălin. A fost foarte bine până acum, dar acum am nevoie de mai multă atenție. Nu știu dacă e vorba de vârstă. Vreau ca primul lucru când intri în casă să te uiți la mine.

Vreau, când deschizi ușa, să te uiți în ochii mei, să simt dragostea ta. Prefer genul ăsta de iubire, ca din filme. Nu că trebuie să punctăm de nu știu câte ori sex pe săptămână. Avem parte de câte ori se poate. De câte ori se poate să fugim de copii, să facem asta.

„Vreau când deschizi ușa să…”
Eu am fost omul din această relație care a dat de la început mai mult. Cătălin e mai introvertit, de și nu pare. Eu m-am măritat la 22 de ani, dar am avut răbdarea asta să ne luăm unul după altul”, a declarat Andra, citată de ciao.ro.

Cătălin este introvertit, chiar dacă la televizor nu pare. Eu provin dintr-o familie în care ne exprimăm deschis sentimentele. Ne pupăm în văzul lumii, ne spunem Te iubesc de nu ştiu câte ori pe zi…Eu cu bagajul ăsta am intrat în relaţie. Depinde foarte mult de modul în care ai fost educat în familie, în ce mediu ai crescut”, a povestit artista.

„Eu nu-i mai cumpăr cadouri, deloc. Nu știe să primească cadouri. Știu că e vina lui. Nu-i mai cumpăr cadouri, haine. I-am cumpărat niște ochelari, erau cu Bluetooth. Am sunat la niște prieteni, să-i fac rost. Nu i-a purtat niciodată, măcar de dragul meu. Îi port eu acuma”, a mai declarat Andra

error: Content is protected !!