Adi Mutu îl vrea pe Alex Albu la CFR Cluj, Varga se opune: „Ne-am decis să nu mai luăm fotbaliști bătrâni”

Updated on februarie 27, 2024 Adi Mutu îl vrea pe Alex Albu la CFR Cluj, Varga se opune: „Ne-am decis să nu mai luăm fotbaliști bătrâni” 1

Alexandru Albu, fotbalistul Rapidului, implicat într-un scandal uriaș la Iași, este dorit de Adrian Mutu la CFR Cluj. Fotbalistul nu intră deocamdată în calculele „feroviarilor” clujeni, în condițiile în care Neluțu Varga a mărturisit pentru ProSport că își dorește mai ales jucători tineri în Gruia.

„Nici vorbă să-l luăm pe Alexandru Albu! Cel puțin, deocamdată! Asta am hotărât. Știu că îl vrea Adrian Mutu la CFR Cluj, a existat o discuție în acest sens, dar nu am fost eu de acord cu această mutare. Ne-am decis să nu mai luăm fotbaliști bătrâni, iar Mutu a înțeles situația și așa a rămas”, a spus Neluțu Varga.

În plin scandal în Giulești, Gigi Corsicanu a vorbit și el despre posibilitatea ca jucătorul de 30 de ani să o părăsească pe Rapid. Acesta a mers însă mai departe și susține că mijlocașul are chiar o ofertă din partea ardelenilor. „Din câte ştiu eu, Albu are o ofertă de la CFR Cluj, vrea Mutu să îl ia acolo. Nu pot să spun că i-aş prelungi sau nu i-aş prelungi. Conducerea să îşi facă strategia, nu ne implicăm în deciziile lor”, a spus Gigi Corsicanu.

CFR și-a prezentat noul transfer! CV important pentru fotbalist
CFR Cluj a oficializat al 6-lea transfer din această iarnă. Ardelenii l-au prezentat pe italianul Philippo Falco, care evoluează pe postul de extremă dreapta. De-a lungul carierei sale, Falco a mai evoluat pentru formații precum Bologna, Cagliari, Lecce, Benevento, Cesena sau Steaua Roșie Belgrad.

“Bine ai venit, Filippo Falco! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Filippo Falco este noul jucător al echipei noastre. Crescut la academia celor de la Lecce, Falco a bifat 366 de meciuri în carieră, 55 de goluri și 51 de pase decisive. În Italia, mijlocașul ofensiv a jucat aproape 200 de partide în primele două eșaloane, unde a îmbrăcat, printre altele, tricourile celor de la Bologna, Cagliari, Lecce, Benevento, Cesena, Perugia și Pescara.

La începutul anului 2021, italianul a ajuns în prima ligă a Serbiei, la Steaua Roșie Belgrad, formație pentru care a bifat 36 de partide, șase goluri și patru pase decisive. Alături de această echipă, Falco a fost de două ori Campion al Serbiei, câștigând și două Cupe. Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj”, a transmis CFR.

În această iarnă, ardelenii i-au mai transferat pe Omar El Kaddouri (33 de ani), Kader Keita (23 de ani), Petar Mamic (27 de ani), Alan Aussi (22 de ani) și Peter Michael (25 de ani).

error: Content is protected !!