Angela Similea, rea cu Florin Piersic, după încheierea relației: „Ea a fost răutăcioasă când s-a terminat legătura dintre ei, iar el a fost un domn şi cu ea”

Updated on februarie 23, 2024 Angela Similea, rea cu Florin Piersic, după încheierea relației: „Ea a fost răutăcioasă când s-a terminat legătura dintre ei, iar el a fost un domn şi cu ea” 1

Camelia Mitoșeru a ieșit acum câțiva ani în spațiul public și a făcut o serie de mărturisiri despre „presupusa relație” pe care ar fi avut-o Angela Similea și Florin Piersic. Cu toate că Angela Similea era căsătorită cu Jan Hilgen, un compozitor cunoscut, iar Florin Piersic era căsătorit cu Anna Szeles, angajamentele pe care le aveau față de partenerii lor au pălit în fața sentimentelor puternice care i-ar fi legat.

„Nimeni nu ştie care a fost relaţia lui cu Angela Similea. Oricum, ea a fost răutăcioasă când s-a terminat legătura dintre ei, iar el a fost un domn şi cu ea, şi cu soţul ei. În orice caz erau ca doi îngeri împreună. (…) Florin Piersic a mers în acelaşi autocar cu toate cele trei neveste: cu Ani, actuala, care este o femeie excepţională, cu Tatiana Iekel şi cu Anna Szeles. El a rămas în relaţii minunate cu toate fostele lui partenere”, a dezvăluit Camelia Mitoșeru, citată de click.ro.

La rândul lui, Dan Capatos a intervenit amintindu-și o discuție pe care a avut-o în trecut cu marele maestru Florin Piersic: „Când l-am întrebat de Angela Similea mi-a zis că a fost cu ea în multe turnee şi că se întâmpla uneori să li se facă somn amândurora… dar la ore diferite. Deci fiecare a înţeles ce a vrut!”, a povestit la acea vreme Dan Capatos.

Când s-a produs ruptura dintre Florin Piersic Jr. și tatăl său, Florin Piersic

Florin Piersic Jr. a oferit detalii despre relația complicată pe care a avut-o dintotdeauna cu tată său, Florin Piersic. Regizorul a menționat că între el și faimosul său părinte s-a produs o ruptură ce nu mai poate fi remediată. Florin Piersic Jr. a mărturisit cum tatăl lui l-a dezamăgit chiar la premiera primului său film de lungmetraj, FIX ALERT.

„Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă. Și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie.

El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu. (…)’, a dezvăluit Florin Piersic Jr., citat de viva.ro.

Privind în urmă la momentul de premiera filmului, ce a avut loc acum 20 de ani, Florin Piersic Jr. mărturisește că nu înțelege gestul tatălui său. Cu toate acestea, l-a iertat pe tatăl său.

„Asta se întâmpla în 2004, totuși gestul nu pot să-l înțeleg pentru că există comparații. În 2004 nu aveam copii, acum am copii și îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să îți lovești copilul. E greu de înțeles și aici intervine competiția de care vorbeam. E adevărat că filmul Fix Alert nu este un produs perfect. E perfectibil și așa va rămâne. Nu mă așteptam ca el să fie în zona lui de interes. M-a șocat gestul, numai că l-am iertat. L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune’, a subliniat actorul

error: Content is protected !!