Cluj: Un tânăr beat, care conducea pe contrasens, a intrat într-un autobuz în Florești și apoi a lovit o altă mașină

Updated on februarie 22, 2024 Cluj: Un tânăr beat, care conducea pe contrasens, a intrat într-un autobuz în Florești și apoi a lovit o altă mașină 1

Un accident în care au fost implicate două autoturisme și un autobuz a avut loc aseară în Florești. Patru persoane au fost rănite după ce un tânăr de 25 de ani, băut, a condus pe contrasens și a lovit autobuzul. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, transmit polițiștii clujeni.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 21.40 pe DN1 – E60, în localitatea Florești. “Din cercetările polițiștilor efectuate la fața locului a reieșit că, un tânăr, de 25 de ani, care ar fi condus autoturismul pe sensul opus de mers, în direcția municipiului Oradea, ar fi intrat în coliziune laterală cu un mijloc de transport în comun, condus înspre Cluj-Napoca, de un bărbat de 46 de ani.

În urma impactului, autovehiculul tânărului de 25 de ani a fost proiectat într-un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat, de 34 de ani, care circula în direcția municipiului Cluj-Napoca. În urma evenimentului, tânărul de 25 de ani, o pasageră de 24 de ani și un minor de 1 an, aflați în autoturismul acestuia, au necesitat îngrijiri medicale, fiind preluați de echipajele SMURD și transportați la spital.

Totodată, a necesitat îngrijiri medicale și bărbatul de 34 de ani. Menționăm faptul că minorul nu se afla într-un dispozitiv de siguranță. (scaun special pentru copii). La testarea cu aparatul etilotest, în cazul tânărului de 25 de ani a fost înregistrată alcoolemia de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat”, transmit polițiștii.

Drumarii instalează parapete de protecție pe drumul dintre Huedin și Poieni, după accidentele mortale

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj au anunțat restricții de circulație pe DN1E60, cu ocazia montării parapetelor de protecție rigide pe zona mediană, în vederea creșterii siguranței participanților la trafic și reducerea numărului de accidente rutiere.

Lucrările se vor executa pe sectoarele:

  •  km 536+193 – km 536+336 – în afara localității (între localitățile Huedin și Poieni);
  •  km 537+233 – km 537+449 – în afara localității (între localitățile Huedin și Poieni);
  •  km 551+604 – km 551+685 – pe raza localității Negreni;
  •  km 554+477 – km 554+560 – pe raza localității Negreni.

Cluj: Un tânăr beat, care conducea pe contrasens, a intrat într-un autobuz în Florești și apoi a lovit o altă mașină 2

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a mai anunțat că circulația se va desfășura alternativ, dirijată de Poliția Rutieră.  „Vă rugăm să circulați cu prudență în zona lucrărilor și să respectați semnalizarea rutieră”, se mai arată în mesajul transmis.

error: Content is protected !!