“Cine câștigă dacă se bat Chipciu cu Nistor?” Ce a răspuns Sabău la întrebarea ciudată a jurnaliștilor

Updated on februarie 18, 2024 “Cine câștigă dacă se bat Chipciu cu Nistor?” Ce a răspuns Sabău la întrebarea ciudată a jurnaliștilor 1

Antrenorul clujenilor, Ioan Ovidiu Sabău, a fost total surprins de întrebările pe care presa i l-ea pus la conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB. Tehnicianul a fost întrebat cine ar câștiga o eventuală luptă între Dan Nistor și Alexandru Chipciu, în cazul în care cei doi s-ar lua la bătaie. Întrebarea a făcut aluzie la declarația dată de Dan Nistor după meciul cu Universitatea Craiova (2-2), din etapa precedentă.

„Cât sunt eu în vestiar nu va exista așa ceva (n.r. – vreun conflict)! E bine că mai sunt și astfel de glume, nici vorbă. Doar eu am vorbit la pauză. (Cine ar câștiga o eventuală bătaie între Nistor și Chipciu) Ar fi 0-0, fără gol marcat! (râde)”, a reacționat Sabău, citat de gsp.ro.

Dan Nistor a spus, inițial, că ar fi existat un conflict între el și Alex Chipciu la pauza meciului din Craiova. Cel mai probabil mijlocașul lui U Cluj a făcut o glumă. „La pauză, a fost o mică ceartă în vestiar între mine și Chipciu. Ne iubim foarte mult și am vrut să ne batem. Asta a fost, ne-am bătut în vestiar, apoi am intrat pe teren și am obținut un rezultat bun”, a reacționat, inițial, Nistor la flash-interviul de după meci.

Ulterior, Chipciu a declarat pentru GSP.ro că a fost doar o glumă a decarului lui U, iar Nistor a ieșit public și a transmis că a fost numai o declarație a lui ce s-a dorit amuzantă.

Ioan Ovidiu Sabău știe cum o poate învinge pe FCSB

Neluțu Sabău o apreciază pe FCSB, pe care o consideră cea mai în formă echipă din Liga 1. Dar U Cluj vine după o repriză secundă fulminantă pe ”Ion Oblemenco”, unde a scos in extremis un 2-2 cu Universitatea Craiova după ce oltenii au condus cu 2-0.

Ardelenii au obținut doar un punct în ultimele trei etape, după alte două eșecuri, cu Iași și cu UTA.

„FCSB e o echipă care s-a maturizat, echipa cea mai în formă. Sunt automatisme de joc. Are jucători foarte buni precum Coman, Olaru, Băluță… Este o echipă foarte bună de contraatac, cu jucători de viteză. O formație ce are multă încredere în momentul de față.

Noi nu am arătat deloc bine, cu excepția celei de-a doua reprize de la Craiova. Ceea ce înseamnă că vom arăta foarte bine cu FCSB! Adevărata față a echipei este cea din a doua repriză de la Craiova.

Toți și-au analizat randamentul, toți au jucat sub nivelul lor. Trebuie să ne dăm restart, trebuie să dăm mai mult, mai bine. Am arătat bine fizic de multe ori, am arătat bine, indiferent de adversar, dar când ne-am admirat prea mult, când am avut o impresie prea bună despre noi… Și greșeala mea, probabil, că n-am avut continuitate în rezultate.

Trebuie să jucăm cu mult curaj, să alergăm foarte mult, mai mult decât FCSB. Să ai mingea, posesia, dar să fii atent să nu te deschizi prea mult! Nu ne putem deschide foarte mult, pentru că e o echipă căreia nu trebuie să-i lași spații. Trebuie să fim foarte, foarte atenți!”, a spus Sabău.

error: Content is protected !!