(Foto) Soacra lui Adrian Mutu e doar cu 8 ani mai mare decât antrenorul lui CFR Cluj. Cum arată Mariana la 53 de ani

Updated on februarie 16, 2024 (Foto) Soacra lui Adrian Mutu e doar cu 8 ani mai mare decât antrenorul lui CFR Cluj. Cum arată Mariana la 53 de ani 1

Antrenorul celor de la CFR Cluj are toate motivele să fie mândru de femeile care îl înconjoară în această perioadă a vieții sale. Dacă soția Sandra este o prezență cunoscută care impresionează vizual în orice context este surprinsă, iată că și mama acesteia se poate mândri cu un fizic de invidiat. Imaginile cu soacra lui Adrian Mutu, care este cu numai opt ani mai mare decât el, au făcut înconjurul internetului și au atras un val de reacții pozitive.

Mariana Baghici, soacra lui Adrian Mutu, are 53 de ani, însă arată de-a dreptul spectaculos. Mama Sandrei Mutu, soția antrenorului român, este conștientă că are o siluetă de invidiat, astfel că nu ratează nicio ocazie de a se poza, iar comentariile internauților demonstrează că este o femeie extrem de atrăgătoare, scrie prosport.ro.

(Foto) Soacra lui Adrian Mutu e doar cu 8 ani mai mare decât antrenorul lui CFR Cluj. Cum arată Mariana la 53 de ani 2

Pe vremea când Adrian Mutu era antrenor lângă Podul Grant, Mariana Baghici era o prezență constantă în tribunele din Giulești, unde mergea împreună cu fiica Sandra pentru a încuraja Rapidul.

Cine este și cu ce se ocupă soacra lui Adrian Mutu

Mariana Bachici, mama Sandrei Mutu și soacra celebrului fotbalist Adrian Mutu, preferă să rămână în umbra evenimentelor mondene și să evite expunerea excesivă în spațiul public. Cu toate acestea, la vârsta de 53 de ani, Mariana are o frumusețe aparte, păstrându-și naturalețea și arătându-le tuturor cu cine seamănă Sandra, frumoasa soție a lui Mutu.

Chiar dacă nu este o prezență activă în lumina reflectoarelor, ea se bucură de momentele petrecute alături de cei dragi și se remarcă prin energia debordantă pe care o emană. Într-o declarație făcută recent, Mariana a dezvăluit secretul frumuseții sale fără cusur.

„Am multă grijă de mine, fac masaje multe, mănânc sănătos. Sunt fericită și liniștită acum pentru că sunt lângă ce iubesc cel mai mult pe lumea asta: copiii, nepoțelul, ginerele, cuscrii, într-un cuvânt, familia!”, a mărturisit ea citată de playtech.ro.

(Foto) Soacra lui Adrian Mutu e doar cu 8 ani mai mare decât antrenorul lui CFR Cluj. Cum arată Mariana la 53 de ani 3 (Foto) Soacra lui Adrian Mutu e doar cu 8 ani mai mare decât antrenorul lui CFR Cluj. Cum arată Mariana la 53 de ani 4

Mariana Bachici reprezintă un sprijin de nădejde în creșterea micuțului Tiago, după cum a dezvăluit și Sandra în cursul anului trecut.

Femeia iubește să petreacă timp alături de nepotul ei și se implică activ, ajutăându-i pe cei doi părinți cu această sarcină.

„Sigur că a avea un bebe este solicitant, e foarte grea perioada de început, însă nu am fost singură nici măcar o clipă, spre norocul meu. Am avut-o pe mama în permanență”, a povestit Sandra Mutu.

error: Content is protected !!