Răsturnare de situație în cazul lui Cristi Manea: „În funcție de prestațiile sale să vedem dacă prelungim sau nu”

Updated on februarie 14, 2024 Răsturnare de situație în cazul lui Cristi Manea: „În funcție de prestațiile sale să vedem dacă prelungim sau nu” 1

Cristi Manea (26 de ani) a intrat în ultimele șase luni de contract cu cei de la CFR Cluj. Într-o intervenție telefonică la Digi Sport Special, președintele celor de la CFR Cluj a anunțat că Manea își va prelungi contractul cu formația din Gruia doar dacă va da satisfacție. ”Camora este accidentat. El face antrenamentele alături de colegi, doar că pentru a intra în ritmul unui joc oficial ai nevoie de mai mult de câteva antrenamente. Ne-am dorit să nu riscăm.

Ne-am dorit să îl semnăm pe Abeid de mult. Ne-am dorit să vină din vară, dar am insistat să vină mai repede pentru că suferim în acea zonă. (n.r. Cristi Manea) Nu a fost poziția lui pentru că este de picior drept și nu ascundem că după prestația lui Mamic ne dorim mai mult de la el. El (n.r. Cristi Manea) are contract până în vară, urmează în funcție de prestațiile sale să vedem dacă prelungim sau nu”, a spus Cristi Balaj, la Digi Sport Special.

Patronul Ioan Varga spunea recent că s-a înteles cu Manea pentru prelungire. ”În ceea ce-l privește pe Manea, nu avem nicio ofertă concretă de la Galatasaray. Doar vorbe, povești, speculații… Nu am primit nimic, nicio sumă, niciun mail de la Galatasaray. Așa că e o pistă falsă.

Cu Manea am bătut palma pentru o prelungire de un an și jumătate a contractului, zilele viitoare vom semna și cred că Manea ne va ajuta în continuare. E un jucător formidabil, de mare valoare.

CFR are nevoie de el, dar cred că și Manea are nevoie de CFR. Deci îl veți mai vedea pe Manea încă mult timp de acum în colo la CFR. Asta, bineînțeles, dacă nu apare vreo ofertă cu totul și cu totul ieșită din comun”, spunea recent Ioan Varga.

CFR Cluj l-a transferat pe Aly Abeid

UTA a anunțat că fundașul stânga Aly Abeid (26 de ani) a fost transferat de CFR Cluj. Jucătorul era înțeles cu ardelenii pentru a merge în Gruia la vară, dar cluburile au bătut palma pentru ca mutarea să aibă loc încă de acum.

„Mulțumim, Aly Abeid! UTA și CFR Cluj au ajuns la un acord cu privire la un transfer al fundașului Aly Abeid. Îi mulțumim pentru toată perioada petrecută în tricoul roș-alb și îi urăm multă baftă în viitor!”, a transmis UTA în această dimineață.

Intrat în ultimele 6 luni de contract cu UTA, Abeid era liber să negocieze cu orice formație. S-a înțeles cu CFR pentru a trece în Gruia din vară, dar între timp cluburile au bătut palma pentru ca mutarea să aibă loc de acum.

Pentru că-l cedează pe Abeid de acum, UTA va primi 100.000 de euro de la CFR.

Abeid, căpitanul reprezentativei din Mauritania, era legitimat din iulie 2022 la UTA. A jucat 46 de meciuri pentru arădeni, în care a înscris 1 gol și a oferit 3 pase decisive.

error: Content is protected !!