(Video) Cum arată vila de 3 milioane de euro din Făget a Vlăduței Lupău: „Ne-a ajutat Dumnezeu și ne-am făcut casa visurilor”

(Video) Cum arată vila de 3 milioane de euro din Făget a Vlăduței Lupău: „Ne-a ajutat Dumnezeu și ne-am făcut casa visurilor” 1

Vlăduța a arătat într-un clip video făcut de pe rețelele de socializare cum arată casa din Cluj Napoca în care s-a mutat alături de familie. Casa este situată în Făget și ar valora 3 milion de euro, conform surselor de pe piața imobiliară. Numai terenul acolo costă 300 de euro mp, informează stiridecluj.ro.

Vlăduța Lupău s-a implicat foarte mult în designul casei sale și chiar dacă a angajat o echipă profesionistă, aceasta a ales mobila, făcută toată la comandă. Artista are un dormitor spațios și foarte luminos la primul etaj al casei.

În filmuleț, se poate observa un pat foarte mare, draperii de culoare gri și un tablou foarte mare, care îi ilustrează pe ea și soțul ei. Aceasta mai are și un fotoliu în dormitor și o comodă de culoare gri închis, cu un televizor. Și baia vedetei este în tonuri închise la culoare.

Oglinda este rotundă și are LED, iar chiuvetele sunt gri închis. Desigur, vedeta are și o grădina mare, unde a plantat mai mulți copaci pentru un plus de verdeață, scrie b1tv.ro.

@vladutal Acasă ❤️ #vladutalupau ♬ Paradise – TELL YOUR STORY music by Ikson™

Am venit la casă, unde nu am mai ajuns de două săptămâni și ceva. Și sunt foarte entuziasmată de cum s-a transformat totul în interior. Cred că în foarte puțin timp o să ne și mutăm. O să vă arăt mici chestii, pentru că sunt foarte încântată și eu.

Să nu mă întrebați detalii, mobila este făcută toată la comandă, iar designul este făcut de o echipă profesionistă. Ador ușile, sunt din furnir.

Bucătăria nu este gata. Blatul mesei este din cuarț. În living mai avem de lucrat la scara interioară. În grădină este deja plantat un copac”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram, înainte ca locuința să fie gata, potrivit Fanatik.

(Video) Cum arată vila de 3 milioane de euro din Făget a Vlăduței Lupău: „Ne-a ajutat Dumnezeu și ne-am făcut casa visurilor” 2

„Ne-a ajutat Dumnezeu și ne-am făcut casa visurilor! Nici acum nu îmi vine să cred că, într-adevăr, noi am muncit și am făcut casa aceea. Nu am făcut ceva inedit, dar pot să spun că mă simt mai bine ca la orice hotel. La ce am ținut neapărat să am acasă e o cameră studio de repetiții și un dressing mareee, că, știi, noi, fetele, niciodată nu avem haine și nu avem loc de haine”, a declarat Vlăduța Lupău, pentru VIVA.

Ce mașină de lux și-a cumpărat Vlăduța Lupău. Costă aproximativ 300.000 de euro

În ultimii ani, Vlăduța Lupău a condus numai mașini de lux. Acum ceva vreme, soțul i-a dăruit un Porsche Cayenne, însă acum artista a simțit nevoia unei schimbări, așa că și-a achiziționat un Bentley.

(Video) Cum arată vila de 3 milioane de euro din Făget a Vlăduței Lupău: „Ne-a ajutat Dumnezeu și ne-am făcut casa visurilor” 3

Prețul unei astfel de mașini variază între 200.000 de euro și 300.000 de euro în funcție de dotări, scrie kanald.ro. Pe Instagram, cântăreața a distribuit o fotografie cu interiorul de lux al mașinii sale. „Bună, frumusețea mea”, a scris artista, iar la câteva minute artista s-a filmat la volan.

error: Content is protected !!