(Video) Avram Gal nu vinde restaurantul, ci îl cumpără: „Vreau să fac anunțul anului! Transylvania Steakhouse e sufletul meu. Cel mai bun restaurant din România și cel mai scump”

(Video) Avram Gal nu vinde restaurantul, ci îl cumpără: „Vreau să fac anunțul anului! Transylvania Steakhouse e sufletul meu. Cel mai bun restaurant din România și cel mai scump” 1

Avram Gal, unul dintre acționarii restaurantului Transylvania Steakhouse, a venit cu lămuriri în privința vânzării localului. Anunțul de vânzare a fost făcut chiar pe contul restaurantului pe o platformă de socializare. „De vânzare, faimosul restaurant Transilvania SteakHouse”, se arată într-o postare.

Totuși, spune Avram Gal, el nu vrea să vândă restaurantul, ci să cumpere acțiunile de la ceilalți parteneri. Despre anunțul de vânzare acesta spune că este doar o cercetare de piață.

„Dragii mei, vreau să fac anunțul anului! Avram Gal nu vinde niciodată, doar cumpără! Așa că, eu doresc să cumpăr acțiunile de la ceilalți doi colegi care vând. Acum ei fac un reaserch de piață Eu nu o să vând niciodată! Transylvania Steakhouse e sufletul meu! Cel mai bun restaurant din România și cel mai scump. Vă pup și Doamne ajută!”,  a transmis Avram Gal.

@gal.avram #transylvaniasteakhouse #tavernaracilortimisoara #avramgal #foryou ♬ sunet original – Avram Gal

Localul din Cluj-Napoca a devenit faimos prin vânzarea „celui mai scump burger din lume”, care costă nu mai puțin de 6.200 de euro. Lansarea acestui produs a avut loc înaintea începerii festivalului Untold.

Ce conținea cel mai scump burger din lume?

„1 kg de vrăbioară de carne de vită Kobe, 300 de gr chiflă, făcută din maia veche de 300 de ani, adusă din Italia, și apă virgină dintr-un iceberg din Antarctica, fără minerale, adusă din Norvegia, și care este acoperită cu foiță de aur, 200 gr brânză Gruyere Swiss maturată 10 luni, 100 de gr jamon iberico de bellota de cinco jotas, cipolla (ceapă) de Tropea caramelizată, maioneză din ou bio Marans cu demiglace de carne Wagyu Kobe, salată biologică din grădina de legume proprie a restaurantului, ou moale bio de găină araucana, chipsuri din cartofi La Bonnotte DOP, gătiți în untură nobilă de gâscă, trufe locale din Transilvania, caviar Beluga Imperial, salată creață specială” explica Avram în vara lui 2023.

Restaurantul a fost deschis în luna ianuarie 2023, în locația din Cluj-Napoca, str. Constantin Brâncuși nr 119.

„Acesta a devenit pentru mine un proiect de suflet, nefiind doar o investiție oarecare. Prin standardele de calitate și atenția la detalii pe care le-am promovat aici cred că vom reuși să devenim un obiectiv de referință nu doar în Cluj, ci și în România” spunea Avram Gal la momentul inaugural.

Cine este milionarul care deține Transilvania Steakhouse

Restaurantul Transylvania Steak din Cluj-Napoca este deținut de Onisim Dorneanu, iar asociat îi este Avram Gal. Cei doi au adus în fața clienților un concep diferit și pun accentul pe calitatea produselor pe care cei care trec pragul localului le pot consuma. Atunci când a deschis restaurantul, ideea milionarul american de origine română a fost un simplă: transparență în fața clienților.

Onisim Dorneanu și-a dorit ca oamenii care mănâncă la restaurantul lui și care își doresc să se bucure de o friptură ca la carte să aibă de unde alege și să poată consuma exact carene pe care și-o doresc. Mai mult, cei care vor pot cumpăra doar carnea și o pot prepara singuri acasă.

Mi-am dorit să aduc un concept diferit, să fie o experiență radicală. E vorba de o experienţă nouă şi experienţele noi şi îndrăzneţe sunt cele mai reuşite. La noi în restaurant, tu alegi carnea pe care ţi-o va prepara bucătarul, iar aşa ceva nu există momentan pe piaţa românească. Sau poţi, pur şi simplu, să cumperi tu carne şi să o prepari acasă. Avem o gamă variată, poţi vedea ceea ce ţi se prepară, poţi alege şi asta îţi oferă un control asupra a ceea ce mănânci”, declara Onisim Dorneanu,  citat de cancan.ro.

Onisim Dorneanu nu se află singur în acest proiect, iar asociatul milionarului este omul de afaceri din Câmpia Turzii,  Avram Gal. Acesta este pasionat de gastronomie și s-a implicat serios în acest proiect, preocupându-se să ofere cea mai bună calitate și cele mai bune sericii clienților.

error: Content is protected !!