Dan Nistor: „M-am bătut cu Chipciu în vestiar, apoi am intrat pe teren și am obținut un rezultat bun”. Reacția lui Alex Chipciu

Updated on februarie 10, 2024

Dan Nistor: „M-am bătut cu Chipciu în vestiar, apoi am intrat pe teren și am obținut un rezultat bun”. Reacția lui Alex Chipciu 1
Mihaita Alexandru Chipciu si Dan Nicolae Nistor reactioneaza dupa meciul de fotbal dintre Farul Constanta si Universitatea Cluj, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, sambata 21 octombrie 2023.,Image: 817072494, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Dan Nistor a avut un discurs savuros după meciul nebun din Bănie, unde U Cluj a revenit de la 2-0. Fotbalistul care a adus un punct formației lui Neluțu Sabău a spus că revenirea din a doua repriză se datorează unei „bătăi în vestiar” cu Chipciu.

„S-a trăit foarte greu. N-am fost la meci în prima repriză, am venit abia în a doua repriză, s-a văzut acest lucru. Ne bucurăm că am scos acest egal, e un nou început pentru noi. În ultimele 3 săptămâni, ne-am antrenat doar pe sintetic, a fost foarte greu. La pauză, a fost o mică ceartă în vestiar între mine și Chipciu.

Ne iubim foarte mult și am vrut să ne batem. Asta a fost, ne-am bătut în vestiar, apoi am intrat pe teren și am obținut un rezultat bun. Obiectivul conducerii este clasarea pe locurile 7-9, dar ne gândim și la play-off. Au fost ani frumoși aici, n-am putut să fac atât de multe pentru acest club. Sper ca jucătorii de acum să facă mai multe și să câștige campionatul.

Au venit 4 prieteni de la Rucăr să mă vadă și am zis să le fac acest semn (n.r.- cu degetul la gură). Aștept să mai marcheze și alți jucători. Știu că pretențiile sunt mari. Dacă murim eu cu Alex, ce se întâmplă? Moare U Cluj? Antrenorul a avut dreptate (n.r.- că echipa nu stă într-un jucător). Au venit târziu mai mulți jucători și nu sunt pregătiți”, a spus Dan Nistor, citat de as.ro.

Alex Chipciu a reacționat scurt

Căpitanul celor de la ”U” Cluj a spus că totul a fost doar o glumă din partea colegului său.

”A fost o glumă de-ale lui Dan! Cum să ne batem?”, a răspuns scurt Alex Chipciu, potrivit gsp.ro.

U Cluj, punct nesperat în Bănie

Oltenii au condus cu 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Lyes Houri (9 – penalty) şi Mihai Căpăţînă (45 – penalty), dar U Cluj a revenit foarte bine de la cabine şi a redus din diferenţă după numai 18 secunde, prin Valentin Gheorghe (46), introdus la pauză.

Egalarea a fost reuşită de Dan Nistor, fost jucător al craiovenilor, care a marcat din penalty (64), după ce Nicuşor Bancu l-a agăţat în careu pe Valentin Gheorghe.

În urma rezultatului de egalitate cu cei de la Universitatea Craiova, cei de la ”U” Cluj se află pe locul opt în SuperLigă, cu 33 de puncte.

error: Content is protected !!