Gigi Becali își dorește victoria Rapidului: „Vreau să bată Rapid, de CFR îmi e mai mult frică”

Updated on februarie 9, 2024 stiri din Cluj, stiri locale Cluj, stiri Cluj, stiri Cluj Napoca, stiri din Cluj Napoca, stiri Cluj, CFR Cluj, Gigi Becali

CFR Cluj se va duela cu Rapid pe propriul teren sâmbătă, 10 februarie, de la ora 21:45, în Gruia, în etapa a 25-a din Superliga României.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, formație ce conduce detașat clasamentul din Superliga României, cu 51 de puncte, a declarat că și-ar dori ca giuleștenii să iasă învingători din derby-ul „vișiniu”, dat fiind faptul că se teme mai mult de CFR Cluj în lupta la titlu.
Omul de afaceri nu o vede pe Rapid o adversară la titlu, chiar dacă formația dirijată de Cristiano Bergodi se află la același număr de puncte cu CFR Cluj.

Pai acum fac ei un egal și mă duc la 11 puncte iar. Meci direct după am eu meci direct cu Rapid în care iau 4 puncte că dacă bați de la 3 în sus se pun 4. Vreau să bată Rapid, de CFR îmi e mai mult frică. Sunt mai puternici, mai puternică echipa, de Rapid nu îmi e frică deloc, nu are cum niciodată în viața lor”, a spus Gigi Becali.

Adrian Mutu le-a spus italienilor ce așteptări are în mandatul de la CFR Cluj

În cadrul unui interviu pentru presa din Italia, Adrian Mutu a vorbit despre așteptările pe care le are de la mandatul său din Gruia. Acesta a transmis că vrea să atingă obiective personale, dar și la nivelul echipei.

”Briliantul” a semnat cu CFR Cluj un contract pentru următorul an și jumătate cu opțiunea de prelungire pentru încă unul.

”De la această experiență mă aștept să ating obiective personale și de echipă. Este o provocare importantă, care îmi va oferi experiență pentru viitor. Avem jucători foarte talentați, care au jucat deja în Italia, cum ar fi El Kaddouri și Tachtsidis.”, a declarat Adrian Mutu, citat de tuttomercatoweb.com.

La flash-interviul după succesul cu Petrolul Ploiești, Mutu și-a lăudat jucătorii pentru mentalitatea arătată, dar le-a făcut și un reproș: faptul că nu au fost mai incisivi în momentul în care ploieștenii au încercat să lovească pe contraatac.

“Victoria e victorie. Știu și cum e să pierzi în ultima secundă, s-a întâmplat recent. E o bucurie când câștigi. E victoria băieților, au crezut în ea și au avut o atitudine bună, le-am spus să nu renunțe până în ultima secundă.

Am făcut un meci bun, știam că Petrolul se apără foarte bine și pleacă bine pe contraatac. Ne-am așteptat la un meci pe atac pozițional din partea noastră. Am crezut până la sfârșit. Nu m-a mulțumit că, deși riscam un contraatac când jucam pozițional, trebuia să fim puțin mai atenți și să rupem din fașă contraatacul lor. De cele mai multe ori am reușit”, a declarat Mutu.

error: Content is protected !!