Un bărbat a murit în Mănăștur, după ce a fost lovit de o mașină. Traficul în zonă este blocat

Updated on februarie 8, 2024 Un bărbat a murit în Mănăștur, după ce a fost lovit de o mașină. Traficul în zonă este blocat 1
(Sursa Foto: Puia Calin/Info Trafic jud.Cluj)
Un bărbat a fost lovit mortal în această dimineață de o mașină, pe strada Primăverii din Cluj-Napoca. Traficul în zonă este blocat.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 intervin la un un eveniment rutier petrecut pe strada Primăverii din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului intervin o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, care aplică manevre de resuscitare unui bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani.
Din primele informații se pare că ar fi fost vorba despre un pieton lovit de un autoturism”, a transmis inițial ISU Cluj.

Bărbatul a decedat, din păcate. „Din păcate, bărbatul, în vârstă de aproximativ 70 de ani, nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare”, a transmis ISU Cluj.
Din primele informații, ar fi fost vorba despre o traversare neregulamentară a străzii de către pieton.
Șoferul mașinii care l-a lovit a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

IPJ Cluj spune ca accidentul a avut loc în jurul orei 6.40. “Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, un bărbat, de 38 de ani, care conducea autoturismul înspre centrul orașului, ajuns în zona unei stații pentru mijloacele de transport în comun, ar fi accidentat un pieton, de 75 de ani, care se afla în traversarea părții carosabile prin loc nepermis.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de către echipajul medical care a efectuat manevre de resuscitare, acesta a decedat.
Testarea cu aparatului etilotest a conducătorului auto a indicat rezultat negativ. În urma evenimentului circulația autovehiculelor și a tramvaielor a fost întreruptă pentru intervenția echipajelor”.

Autorul accidentului din Dej, care s-a răsturnat cu mașina, era BEAT mangă

Un accident rutier s-a produs, miercuri dimineață, pe o stradă din municipiul Dej. Șoferul autoturismului implicat era băut. “Conform primelor cercetări efectuate la fata locului a rezultat că, un bărbat, de 54 de ani, care conducea autoturismul în direcția municipiul Dej, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare într-o curba deosebit de periculoasă la stânga, semnalizată corespunzător, izbindu-se de un imobil”, a transmis IPJ Cluj, conform Ziua de Cluj.

Bărbatul a fost consultat la fața locului de echipajul medical. Ulterior, testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat pozitiv, respectiv 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii fac cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.

error: Content is protected !!