(Video) A revenit Ciprian Deac! 3 pase de gol la primul meci cu Adrian Mutu pe bancă

Updated on ianuarie 30, 2024 Ciprian Deac (37 de ani) a fost omul meciului, la primul meci al lui Adrian Mutu (45 de ani) pe banca celor de la CFR Cluj. Ciprian Deac a fost trimis încă din primul minut de către Adrian Mutu în meciul contra ilfovenilor, iar veteranul nu a dezamăgit.

Dacă cu italianul pe banca tehnică, Deac a reușit să marcheze doar un gol și să ofere o singură pasă decisivă, într-un singur meci cu ”Briliantul” la comandă, acesta a reușit să își dubleze statisticile.

(Video) A revenit Ciprian Deac! 3 pase de gol la primul meci cu Adrian Mutu pe bancă 1

Ciprian Deac a reușit să ofere nu mai puțin de trei pase decisive pentru golurile marcate de Daniel Bîrligea, Panagiotis Tachtsidis și Peter Michael.

„Am câștigat primul meci din 2024 acasă, era foarte important. În primul rând mă bucur că a fost un meci frumos, e bine că am început cu dreptul, mai avem mult de muncit, e o diferență mare între noi și primul loc. S-a schimbat sistemul, câțiva jucători, e clar că mai avem nevoie de timp, echipa a arătat bine, s-au văzut multe combinații, posesie bună pe un teren care nu ne-a avantajat.

Nu mă gândesc la locul doi, sper că așa gândesc și colegii mei!, vom lupta până când matematic nu mai avem șanse. E o diferență mare, să nu uităm că se înjumătățesc”, a declarat Ciprian Deac, citat de gsp.ro.

Deac a ajuns la 90 de pase de gol în carieră în Superliga, după cele 3 date cu Voluntari.

Cristi Balaj a recunoscut că Ciprian Deac s-a bucurat că Andrea Mandorlini a plecat

Oficialul ardelenilor a susținut că Deac a fost supărat pe el însuși pentru că nu reușea să aibă un nivel înalt de joc. În acest context, Balaj a dezvăluit că este probabil ca Ciprian Deac să se fi bucurat când a aflat că Mandorlini a fost demis.

”Să știți că și Deac era supărat și pe el. Nu a făcut pregătirea în vară. E pentru prima dată în cariera sa când nu a făcut pregătirea de vară. A avut o accidentare sau, de fapt, a avut două.

După ce a avut problema la umăr, a avut operația la genunchi. După toate acestea, a avut o evoluție mai puțin consistentă. Rămâne de văzut dacă trebuia folosit mai mult.

Camora a jucat de fiecare dată când a fost sănătos. Sunt doi jucători exponențiali care au adus rezultate bune. Camora nu știu (n.r. dacă s-a bucurat). Deac probabil.”, a declarat Cristi Balaj la Digi Sport Special.

error: Content is protected !!