Ce sfaturi i-a dat Anamaria Prodan Evei Măruță: „Este peste maică-sa, peste taică-su. Toți neaveniții ăștia care au comentat, efectiv s-au urcat pe spatele unei fetițe care e vedetă”

Updated on ianuarie 30, 2024 Impresionată de calitatea filmului și interpretarea Evei Măruță, Anamaria Prodan i-a transmis protagonistei câteva sfaturi de viață, menite s-o protejeze de valul de critici. A învățat-o să ignore comentariile răutăcioase și să gândească pozitiv, la fel cum a procedat și cu copiii ei care, mai devreme sau mai târziu, se vor lovi de aceleași experiențe.

„Asta e o mizerie, și mă refer la ceea ce a pățit. I-am spus și Evei, le-am spus și copiilor mei. Nu trebuie vreodată, pe pământul ăsta, nici curiozitatea, nici altceva, să îi pună să aplece urechea sau ochii la comentarii. Cine are timp de comentarii pe Internet sunt niște loseri.

Ce sfaturi i-a dat Anamaria Prodan Evei Măruță: „Este peste maică-sa, peste taică-su. Toți neaveniții ăștia care au comentat, efectiv s-au urcat pe spatele unei fetițe care e vedetă” 1

Unii care în viața lor nu au putut și nu vor putea să facă ceva. Este efectul de looser, care stă sub pod, are acces la internet și își revarsă frustrarea și neputința. Nu au nicio importanță însă părerile altora.

Nu e treaba mea, nici nu sunt expertă să spun cine și cum joacă. Dar m-am dus de curiozitate să văd filmul cu Eva Măruță. Am avut o bucurie incredibilă și eu și Bebe. Și zic asta pentru că această fetiță este nu talentată, este ceva fabulos.

Este peste maică-sa, peste taică-su, peste toate neamurile ei. Fetița asta a luat tot, dar tot, ca un burete, de la ambii părinți și de la familia Andrei. Și va străluci cu siguranță, toată viața ei’, a spus impresara, citată de viva.ro.

Anamaria Prodan îl pregătește pe fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf pentru efectele negative ale celebrității. Impresara e conștientă că mulți se vor folosi de numele lui pentru a câștiga capital de imagine, așa că l-a învățat pe Bebeto cum să gestioneze astfel de situații.

„Toți neaveniții ăștia, toți tâmpiții ăștia care au comentat, efectiv s-au urcat pe spatele unei fetițe care e vedetă. Ca să le apară numele în ziar. Și i-am zis și lui Bebe că va păți așa. Dar că trebuie doar să se scuture că ei vor cădea ca niște păduchi ce sunt’, a mai spus impresara.

Filmul „Tati, Part-Time” în care Eva Măruță are un rol principal a fost lider de box-office în România timp de patru săptămâni și a atras peste 340.000 de spectatori în sălile de cinema.

Pe pagina sa de Facebook, Andra a transmis un mesaj emoționant, unde a explicat că nu a fost pregătită pentru controversele iscate de filmul „Tati Part-time”. Cât despre cariera în actorie a fiicei sale, soția lui Cătălin Măruță a precizat că timpul va demonstra dacă acesta este drumul ei.

„Credeam că sunt pregătită pentru orice reacție stârnită de filmul «Tati Part-Time». Am auzit și am văzut multe în cariera mea de aproape 25 de ani. Dar a fost o avalanșă care m-a copleșit, un amestec de lucruri bune, dar și răutăți care m-au întristat.

Ca mamă, cred ca toți copiii sunt minunați și merită șanse. Suntem foarte mândri de parcursul Evei în acest film. Este dovada că a învățat de la noi un lucru important: seriozitatea cu care trebuie să te implici în ceea ce îți propui.

Ea mereu spune că este «primul» ei film.🥹Timpul va demonstra dacă actoria este drumul ei”, a fost mesajul emoționant transmis de Andra.

error: Content is protected !!