Unde a ”fugit” Ianis Stoica. ”U” Cluj a adus deja alt atacant din Argentina

Updated on ianuarie 23, 2024 Ianis Stoica (21 de ani) le-a spus celor de la ”U” Cluj că vrea să plece, după ce a primit o ofertă superioară din punct de vedere financiar de la Hapoel Beer Sheva. Oferta a venit când ”U” Cluj era în Antalya, în cantonament, iar Ioan Ovidiu Sabău a mers la Ianis Stoica, pentru a-i transmite că soluția cea mai bună ar fi să rămână încă șase luni la echipă.

Atacantul i-a dat dreptate și i-a spus că își va duce împrumutul la ”U” Cluj la bun sfârșit, doar că, surpriză, la revenirea în țară, Ianis Stoica s-a răzgândit și a anunțat pe toată lumea că nu mai poate rămâne. Pentru a forța plecarea, nu s-a mai prezentat la antrenamente, informează digisport.ro.

Unde a ”fugit” Ianis Stoica. ”U” Cluj a adus deja alt atacant din Argentina 1

Ianis Stoica a decis chiar să plece din Cluj și a revenit de câteva zile la București.

Potrivit GSP.ro, internaționalul de tineret se pregătește la baza FCSB-ului din Berceni, care a aproape goală în această perioadă, pentru că echipa se află în cantonament în Antalya până duminică.

Ianis Stoica așteaptă ca părțile implicate în mutare, FCSB, ”U” Cluj și Hapoel Beer Sheva, să bată palma și să poată pleca în Israel până la finalul perioadei de mercato.

Universitatea Cluj a transferat un atacant din Argentina

În aceste condiții, ”U” Cluj l-a transferat pe Federico Anselmo (29 ani), un atacant din Argentina cu peste 130 de meciuri în primeșe două ligi din țara sa natală.

”Bienvenido, Federico Anselmo!

FC Universitatea Cluj bifează o nouă mutare și îl transferă pe vârful de atac argentinean Federico Anselmo, jucător cu peste 130 de meciuri în primele două ligi din Argentina.”, a anunțat Universitatea Cluj.

Debut la 19 ani în prima ligă din Argentina

Crescut de clubul Estudiantes de La Plata, Federico Anselmo a debutat la nivel de seniori chiar în Liga Profesional (prima ligă din Argentina) la vârsta de 19 ani în sezonul 2014/2015. A început să se remarce în următorul sezon, când a marcat cinci goluri în 14 meciuri pentru Atlético de Rafaela.

Golgheterul fostei echipei în 2023

Timp de trei sezoane, Anselmo a îmbrăcat tricoul celor de la Quilmes Atlético Club. A bifat 88 de meciuri în al doilea eșalon din Argentina, marcând 28 de goluri. În 2021 a fost la un pas de promovare, echipa sa ajungând până în finala pentru promovare, unde a cedat la lovituri de departajare. Pe parcursul anului trecut, noul nostru atacant a reușit să înscrie 11 goluri, fiind cel mai bun marcator al echipei.

error: Content is protected !!