Ar fi afacerea iernii pentru CFR Cluj! Luat gratis, e aproape să plece în străinătate pe 4 milioane de euro

Updated on ianuarie 23, 2024 Philip Otele este ofertat de o echipă de top 4 din Turcia, iar acesta ar putea părăsi formația din Gruia dacă oferta va fi pe placul lui Ioan Varga, adică de 4 milioane de euro. Totuși, dacă Otele va părăsi CFR Cluj, patronul îi va aduce lui Adrian Mutu doi atacanți cu care să-l ajute să îndeplinească obiectivele stabilite, adică titlul de campioană și accederea în grupele europene, scrie digisport.ro.

CFR Cluj poate face o super afacere cu Philip Otele. Atacantul nigerian a venit din postură de jucător liber de contract în vară de la UTA Arad. Doar şase luni mai târziu, Neluţu Varga poate lua 4 milioane de euro pe el.

Ar fi afacerea iernii pentru CFR Cluj! Luat gratis, e aproape să plece în străinătate pe 4 milioane de euro 1

“Avem o ofertă foarte interesantă din prima ligă a Turciei pentru Otele. Dacă primesc ceea ce am cerut, adică 4 milioane de euro banii jos, există posibilitatea ca Otele să plece zilele următoare și să joace în campionatul Turciei.

Este o formație din primele 4, nu pot să vă spun încă numele pentru că nu este corect. Suntem în negocieri și știți cum e, nu vreau să ofer detalii atât timp cât actele nu sunt semnate sau cât încă nu s-a bătut palma.

Deci, dacă primesc 4 milioane de euro, atât am solicitat, e posibil să ne despărțim de Otele. Vom vedea în orele următoare ce se va întâmpla. Otele este un fotbalist care pe noi sunt convins că ne-ar ajuta, dar pe de altă parte este și o sumă importantă cu care putem să facem alte investiții.

Dacă pleacă Otele, suntem deja înțeleși cu doi atacanți, pentru ca Adrian Mutu să aibă lotul care îi trebuie să se bată la titlu și la cupele europene, obiectivele care în mod normal sunt la CFR Cluj”, a spus Ioan Varga pentru Fanatik.

Un milion de euro este cota de piață a lui Otele, conform site-ului de speciaitate Transfermarkt.

26 de meciuri a jucat Otele pentru CFR, perioadă în care a marcat opt goluri și a pasat decisiv de patru ori.

error: Content is protected !!