Ce salariu va avea Mutu la CFR Cluj. Antrenorul are pe masă un contract pe 1 an și jumătate

Updated on ianuarie 22, 2024 Adrian Mutu, antrenor în vârstă de 45 de ani, ar urma să o preia pe CFR Cluj, după ce patronul Nelu Varga a confirmat demiterea italianului Andrea Mandorlini.

La scurt timp după încheierea partidei de la Botoșani, Nelu Varga a anunțat că nu va mai continua colaborarea cu Andrea Mandorlini, dar și că Adrian Mutu va fi noul antrenor din Gruia.

Ce salariu va avea Mutu la CFR Cluj. Antrenorul are pe masă un contract pe 1 an și jumătate 1

„I-am dat încă o șansă, am vrut să avem continuitate, dar nu am văzut nici o schimbare față de anul trecut. La revedere, ne despărțim! Parcă nici nu au făcut un cantonament într-o locație de 5 stele. Ne-am lămurit, nu mai putem continua.

Jocul a fost slab și schimbările au fost făcute târziu. Trebuia să aibă reacție mai repede, chiar și în prima repriză, dacă jocul nu a mers. Sau la pauză.

Este adevărat, mi-l doresc pe Mutu antrenor. Vom vedea”, a spus Nelu Varga, pentru ProSport.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Mutu și Varga au demarat deja discuțiile, iar antrenorul are pe masă un contract pe 1 an și jumătate, adică până la finalul sezonului 2024/2025. Salariul propus e de 15.000 de euro pe lună. Va fi unul dintre cele mai mari pentru un antrenor din Liga 1, la egalitate cu cel al lui Cristiano Bergodi la Rapid.

Ivaylo Petev și cei 3 oameni din staff-ul său de la Universitatea Craiova câștigă 30.000 de euro, bulgarul fiind cel mai bine plătit tehnician din Superliga.

Conform surselor GSP, el va avea un bonus de titlu, de victorie, de jucător dat la echipa națională și pentru fiecare tânăr promovat.

Patronul ardelenilor discutase cu Mutu și în decembrie, dar Adi nu se despărțise încă de Neftchi Baku. Atunci, Mandorlini și-a salvat postul cu victoria în fața rivalei U Cluj, scor 4-0. Italianul era acuzat de rezultate, de joc și de relația proastă cu vestiarul și cu veteranii din echipă.

error: Content is protected !!