Ioan Ovidiu Sabău îl vrea pe Andrea Compagno la Universitatea Cluj: „Da, îl vreau la mine în echipă”

Updated on ianuarie 20, 2024 Andrea Compagno (27 de ani) a căzut în dizgrația lui Gigi Becali (65 de ani) în acest sezon și pare a nu mai avea viitor la FCSB. De atacantul italian s-au arătat deja interesate două echipe din SuperLiga. După Petrolul, și cei de la U Cluj au spus că ar fi interesați de acest fotbalist.

”Compagno este un atacant foarte bun. Da, îl vreau la mine în echipă, dar nu depinde de mine. Oricum, mai avem nevoie de un atacant.

Ioan Ovidiu Sabău îl vrea pe Andrea Compagno la Universitatea Cluj: „Da, îl vreau la mine în echipă” 1

Clar este că vom mai aduce doi jucători. Popa este singurul atacant al nostru în momentul de față, deci ne mai trebuie acolo un fotbalist. Popa a făcut un sezon foarte bun, este unul dintre jucătorii de bază de la noi, dar nu poate juca non-stop”, a spus Sabău, pentru digisport.ro.

Între timp, ”cazul Ianis Stoica” s-a complicat. Fotbalistul nu s-a prezentat nici la antrenamentul de joi, astfel că antrenorul Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani) nu-l va lua în calcul pentru meciul cu Hermannstadt, de sâmbătă, 20 ianuarie 2024, din etapa 22, care va începe la ora 17:00 și va fi în direct la Digi Sport 1, dar și în aplicația Digi Sport.

”Ianis nu a lipsit de la un antrenament, deja s-a ajuns la două. A lipsit de la două antrenamente. Pentru mine este neplăcut.

Ianis era jucător titular, mă bazam pe el, făcusem pregătirea pentru partea a doua a sezonului cu el inclus și mă trezesc cu trei zile înaintea primului meci oficial din acest an că nu mai vrea, că vrea să plece”, a spus Sabău, pentru digisport.ro, în urmă cu două zile.

Antrenorul ”Șepcilor Roșii” nu-l va lua în calcul pe Stoica pentru duelul cu sibienii din prima etapă a anului.

El, mental, este afectat. Nu mai are gândul la noi. Așa că eu nu mă mai pot baza pe el, mai ales că a și lipsit de la antrenamente, a adăugat Sabău.

 

error: Content is protected !!