Totul pentru CFR Cluj! Ciprian Deac și Mario Camora au acceptat înjumătățirea salariilor pentru a rămâne la club

Updated on ianuarie 19, 2024 Ciprian Deac și Mario Camora vor continua și din vară la CFR Cluj. Fotbaliștii de 37 de ani au semnat astăzi noile angajamente, în cantonamentul din Spania. Finanțatorul echipei care a luat 5 titluri în ultimii în ultimele 6 sezoane le-a propus lui Deac și Camora contracte identice, care să avantajeze ambele părți.

Interesul lui Nelu Varga era ca salariile celor doi să scadă, luând în considerare și vârsta acestora sau accidentările survenite în ultima perioadă. În privința jucătorilor, interesul primordial a fost ca ei să-și continue cariera la clubul unde au jucat în ultimii ani.

Totul pentru CFR Cluj! Ciprian Deac și Mario Camora au acceptat înjumătățirea salariilor pentru a rămâne la club 1

Din informațiile ProSport, jucătorii au acceptat imediat oferta propusă de Varga, chiar dacă aceasta presupune reducerea salariilor cu aproape 50%. Cei doi câștigau lunar 21.000 de euro, dar aveau negociate prime pentru victorii, astfel că ajungeau să încaseze și 28.000 de euro pe lună.

Noile contracte ale primilor doi căpitani ai CFR-ului sunt de 14.000 de euro/lunar și nu vor mai include prime individuale la victorie. Totuși, fotbaliștii își pot rotunji veniturile cu primele de obiectiv stipulate în contracte.

Deac și Camora pot juca la CFR până la 39 de ani. Noile angajamente au o clauză prin care contractele pot fi prelungite cu încă un an, prin acordul ambelor părți.

Camora și Deac sunt și cei mai premiați jucători din Superliga. Toate trofeele lor sunt obținute cu CFR. Fundașul stânga are 6 titluri, două Cupe ale României și două Supercupe, iar mijllocașul ofensiv are 7 titluri în palmares, două Cupe ale României și 5 Supercupe.

Cristi Manea continuă la CFR Cluj

Cristi Manea (26 de ani) va continua la CFR Cluj. Deși a existat posibilitatea ca fundașul dreapta să o părăsească pe CFR, acum sau în vară, când îi expiră contractul, internaționalul român a decis să rămână la Cluj.

Cristi Manea și conducerea lui CFR Cluj au ajuns la un acord pentru prelungirea înțelegerii scadente pe 30 iunie 2024 și fundașul dreapta urmează să-și pună semnătura pe noul contract, informează digisport.ro.

Cristi Manea a primit în această iarnă o propunere din Turcia, de la Trabzonspor, însă a decis că soluția optimă pentru viitorul său este rămânerea la CFR Cluj.

Internaționalul român a jucat puțin în acest sezon, doar șapte apariții în SuperLigă, însă nu din cauza situației contractuale, ci ca urmare a unei accidentări suferite la începutul lunii septembrie, la echipa națională.

error: Content is protected !!