Ciprian Deac și Mario Camora rămân la CFR Cluj. Cei mai iubiți jucători din Gruia au semnat prelungirea

Updated on ianuarie 18, 2024 Ciprian Deac şi Mario Camora, care mai aveau contract cu CFR până la finalul sezonului, rămân la Cluj. În vârstă de 37 de ani, cei doi jucători vor mai rămâne un an la CFR Cluj. Anunţul prelungirii contractelor a fost făcut de Cristi Balaj.

„Lui Camora și Deac li s-a făcut o propunere de prelungire pentru încă un an. Ei au fost de acord. Își prelungesc contractele!”, a anunţat Cristi Balaj la orangesport.ro.

Ciprian Deac și Mario Camora rămân la CFR Cluj. Cei mai iubiți jucători din Gruia au semnat prelungirea 1
Ciprian Deac, Mario Camora during UEFA Europa Conference League, 3rd preliminary round: CFR Cluj v. Sahtior Soligorsk, 11 August 2022,Dr Constantin Radulescu stadium, Cluj-Napoca, Romania
CFR Cluj v Sahtior Soligrosk – UEFA Europa Conference League, Cluj-Napoca, Romania – 11 Aug 2022,Image: 713525972, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Cristi Balaj a vorbit şi despre campania de transferuri a echipei sale. Preşedintele ardelenilor a spus că Andrea Mandorlini are la dispoziţie un lot echilibrat şi o „bancă puternică”. Mai mult, Balaj a anunţat transferul unui nou atacant.

„Părerea mea este că toți jucătorii transferați reprezintă un update, un progres. Am adus un fundaș stânga, Mamic, l-am înlocuit pe Ziv Morgan. L-am adus pe Keita, îl știam de la Sivasspor, l-am adus pe El Kaddouri. Mai mereu am suferit când făceam schimbări în timpul reprizei secunde.

În curând vom anunța un atacant. Probabil mâine, cel târziu poimâine. Se lucrează! Până nu apare pe site, nu comentez. A jucat meciuri recent, a dat goluri. E un jucător de calitate. Ne-am uitat foarte mult. Din jucătorii pe care îi aveam împrumutați și care au ieșit în evidență am adus câțiva în cantonament. Vom ține unul dintre ei. Avem două variante”, a mai spus Balaj.

Balaj a vorbit despre El Kaddouri, sosit în această iarnă în Gruia.

„El Kaddouri a arătat nesperat de bine! El a avut probleme musculare, cum se întâmplă. De fiecare dată a grăbit reintrarea în teren. A făcut antrenamente de unul singur în ultimele 6 luni. La kilograme e impecabil, nu are niciun gram în plus. Cifrele arată foarte bine, s-a antrenat normal alături de colegi”.

Andrei Burcă: “Nu sunt atât de multe puncte distanţă. Sunt şanse la titlu în continuare pentru CFR Cluj”

Cu transferuri care acopere minusurile, cu o pregătire foarte bună, dar şi cu noroc CFR Cluj se poate bate în continuare, umăr la umăr, cu FCSB. Echipa lui Gigi Becali se află la 11 puncte distanţă de CFR Cluj, însă având în vedere înjumătăţirea care va avea loc la intrarea în play-off nu este nimic jucat.

“Nu sunt atât de multe puncte, ţinând cont că se înjumătăţesc. Am avut şi o perioadă, când a venit domnul selecţioner la CFR Cluj aveam 8 puncte în spatele FCSB-ului şi am terminat la 12 după play-off, deci şanse sunt în continuare. Important e să se pregătească bine, să facă un antrenament bun, să aducă jucătorii de care consideră că e nevoie.

Trebuie să speri până la ultima etapă pentru că de asta intri pe teren şi vrei să câştigi”, a declarat Andrei Burcă

error: Content is protected !!