Accident groaznic între 2 microbuze la ieșirea din Ileanda spre Dej: a fost activat Planul Roșu de Intervenție

Updated on ianuarie 17, 2024 Un accident rutier în care au fost implicate două microbuze a avut loc, în noaptea de marţi spre miercuri, în judeţul Sălaj, autorităţile activând Planul Roşu de Intervenţie. 13 perdoane au fost evaluate la faţa locului, iar 7 dintre victime au fost transportate la spital, informează News.ro.

ISU Sălaj a intervenit, în noaptea de marţi spre miercuri, la un accident rutier în care au fost implicate 2 microbuze, la ieşire din localitatea Ileanda spre Dej.

”Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost alertat despre producerea unui accident rutier între 2 microbuze. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului Sălaj a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Accident groaznic între 2 microbuze la ieșirea din Ileanda spre Dej: a fost activat Planul Roșu de Intervenție 1

La faţa locului au fost alocate de urgenţă 6 ambulanţe de prim ajutor, 2 ambulanţe cu medic, o autospecială transport persoane şi victime multiple, o autospecială primă intervenţie şi comandă şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare”, a transmis, în noaptea de marţi spre miercuri, ISU Sălaj.

13 persoane au primit îngrijiri medicale

La faţa locului au primit îngrijiri medicale 13 persoane, trei fiind încarcerate.

Şase dintre cei implicaţi sunt cetăţeni ucraineni.

”În urma accidentului rutier, 7 victime, conştiente, au fost transportate la spital pentru investigaţii de specialitate. 4 victime au fost transportate la UPU Dej, iar 3 la UPU Zalău”, a mai transmis sursa citată.

“Marți noaptea, la ora 2:48, Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost alertat despre producerea unui accident rutier între 2 microbuze. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului Sălaj a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului au fost alocate de urgență 6 ambulanțe de prim ajutor, 2 ambulanțe cu medic, o autospecială transport persoane și victime multiple, o autospecială primă intervenție și comandă și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Din primele informații, în urma accidentului rutier au rezultat 13 victime care au primit îngrijiri medicale la fața locului, dintre care 3 încarcerate. Șapte dintre victime au fost transportate la spital. Patru victime au fost transportate la UPU Dej, iar trei, la UPU Zalău”, a transmis ISU Sălaj.

error: Content is protected !!