(Video) Cluj: Accident grav pe A3, sensul Gilău-Nădășelu. Un bărbat a murit după ce un autoturism s-a lovit de un TIR

Un accident de circulaţie s-a produs în această dimineață pe A3 sensul Gilău-Nădăşelu. În accident au fost implicate un TIR și o mașină.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din județul Alba, pe direcția Gilău-Nadașelu, la km 56, a intrat în coliziune cu autoutilitara care îl preceda, condusă de un bărbat de 48 de ani, din județul Cluj.

(Video) Cluj: Accident grav pe A3, sensul Gilău-Nădășelu. Un bărbat a murit după ce un autoturism s-a lovit de un TIR 1 (Video) Cluj: Accident grav pe A3, sensul Gilău-Nădășelu. Un bărbat a murit după ce un autoturism s-a lovit de un TIR 2

În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul pasagerului din dreapta – față, din autoturism, bărbat de 57 de ani, din județul Alba.

A fost transportat la spital conducătorul autoturismului și un pasager din autoturism, tânăr de 23 de ani.

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.”, a transmis IPJ Cluj.

“Din primele date, în urma accidentului au rezultat trei victime, și anume trei bărbați. Unul dintre aceștia este încarcerat în autoturism, fiind inconștient. Celelalte două persoane au reușit să iasă singure afară, dar necesită îngrijiri medicale. Pompierii desfășoară în aceste momente operațiunile de descarcerare.

Bărbatul a fost descarcerat, însă se afla în stop cardio-respirator. Echipajele medicale aplică manevre de resuscitare. Ceilalți doi bărbați sunt conștienți, cooperanți, dar prezintă multiple traumatisme.

Din păcate a fost declarat decesul bărbatului de aproximativ 50 de ani. Ceilalți doi bărbați vor fi transportați la spital. La misiune au luat parte pompierii de la Garda de Intervenție Gilău și Punctul de Lucru Florești cu două autospeciale cu modul de descarcerare. De asemenea, la fața locului au intervenit două ambulanțe SAJ și o ambulanță SMURD”, a transmis ISU Cluj.

error: Content is protected !!