Pescobar a umilit o cântăreață după ce aceasta a criticat restaurantul Taverna Racilor din Cluj Napoca: „Ce distrusă ești”

Updated on ianuarie 15, 2024 Taverna Racilor este din nou subiect de discuție în mediul online, după ce o cântăreață a postat un videoclip pe Instagram despre restaurantul din Cluj al lui Pescobar.

Jessie Banes a postat pe contul ei de Instagram, acolo unde este urmărită de mai bine de 82.000 de persoane, un videoclip despre restaurantul Taverna Racilor din Cluj. Cântăreața a povestit cum localul deschis pe data de 1 decembrie 2023 în Iulius Mall Cluj a fost închis la nici o lună de la deschidere după ce reprezentanții ISU au identificat că nu existau sisteme de securitate la incendiu în incinta restaurantului, iar terasa nu avea autorizație de construire, scrie cancan.ro.

Pescobar a umilit o cântăreață după ce aceasta a criticat restaurantul Taverna Racilor din Cluj Napoca: „Ce distrusă ești” 1

Mai mult, aceasta a precizat că serviciile oferite de restaurant sunt unele proaste, mâncarea fiind de o calitate inferioară pentru reclama atât de mare care se face în mediul online. Cântăreața a afirmat că nu este singura care a avut o experiența proastă la Taverna Racilor, având prietenii și cunoștințe cu care împărtășește aceeași părere.

Pescobar nu s-a putut abține și i-a lăsat femeii un comentariu acid. Patronul de la Taverna Racilor a răbufnit și a jignit-o pe Jessie, încercând să o umilească. Mai mult, bărbatul a susținut că mai bine de 90% dintre restaurantele din România nu au autorizație ISU și că locația din Cluj urmează să se redeschidă.

@jessiebanes #tavernaracilor #cluj #clujnapoca #romania #restaurant #inchis #isu #pericol #nereguli ♬ original sound – JESSIE

„Ferească Dumnezeu ce distrusă ești, ai vrut și tu să te bagi puțin în seamă și mănânci aici rahat! Creveții așa e corect deșteapto sa fie consumați și în România 90% dintre locații nu au ISU ! Locația se redeschide mâine și tu tot idioata o să rămâi!”, a fost mesajul jignitor a lui Pescobar, pe numele său real Paul Nicolau.

Pescobar a umilit o cântăreață după ce aceasta a criticat restaurantul Taverna Racilor din Cluj Napoca: „Ce distrusă ești” 2:

Taverna Racilor din Cluj s-a închis la o lună de la deschidere. Reprezentanții ISU au constatat că în restaurantul din Iulius Mall nu existau instalații cu rol de securitate la incendiu. Acestea erau obligatorii pentru numărul de clienți găsiți în momentul controlului.

De asemenea, terasa construită adiacent spațiului din incinta complexului comercial nu deținea autorizație de construire. În acest context, ISU a aplicat o sancțiune contravențională de 105.000 lei.

A fost aplicată și măsura complementară de oprire a funcționării și de utilizare a spațiului respectiv.

Jessie Baneș a compus o odă pentru fermierii români patrioți și curajoși

În plină desfășurare a protestelor fermierilor și transportatorilor, artista Jessie Baneș a compus o odă inedită pentru românii patrioți și curajoși care s-au solidarizat pentru a-și apăra drepturile și facilitățile promise de stat și ulterior refuzate mișelește de actualul guvern.

Iată versurile compuse de Jessie Baneș, un simbol al solidarității sale cu românii care au ieșit în stradă:

„Haideți voi fermieri români

Să strigăm durerea ce ne apasă

Să le arătăm că aici suntem stăpâni

Și nu ne pot pune ce vor pe masă.

Puterea este la noi în mâini

De zeci de ani grânarul Europei

Să nu-i lăsăm să fure a noastre pâini

Veniți acum în mijlocul luptei!

Ne-a dat Dumnezeu pământ bogat

Păduri și munți și ape cristaline

Dar românul este tot sărac

Cine strânge rodul, nu-l împarte bine.

Cei ce ne conduc ne amăgesc

Ne lasă pradă străinilor

Puțin câte puțin ne păgubesc

Dar Dumnezeu ne vine-n ajutor!”

error: Content is protected !!