Fiica Andrei este apărată și de Mara Bănică. „Generația de tiktokeri de azi dă de pământ cu Eva Maruță pentru că e fiica lui Cătălin și a Andrei. Nu mai contează cât talent zace în puiul ăsta de om”

Updated on ianuarie 15, 2024 Mara Bănică este una dintre persoanele publice care nu a putut să stea și să privească postura în care Eva Măruță a ajuns fără voia sa. Vizibil deranjată de atitudinea oamenilor care au făcut-o praf pe micuța actriță, jurnalista a mărturisit că uneori îi este rușine că este româncă.

”Shirley Temple. Jacob Trembley.Brooklyn Prince. Macaulay Culkin.Alan Kim. Sunny Pawar.Tom Holland.Anna Paquin. Sunt doar câteva din numele unor actori copii de la Hollywood care au scris istorie în industrie prin niște roluri memorabile. Publicul i-a adulat, i-a iubit, America a fost mândră de ei. Generația mea i-a iubit pe Pistruiatul, pe copiii din Cireșarii, pe Maria, pe Mirabela.

Fiica Andrei este apărată și de Mara Bănică. „Generația de tiktokeri de azi dă de pământ cu Eva Maruță pentru că e fiica lui Cătălin și a Andrei. Nu mai contează cât talent zace în puiul ăsta de om” 1

Generația de tiktokeri de azi dă de pământ cu Eva Maruță pentru că e fiica lui Cătălin și a Andrei. Nu mai contează cât talent zace în puiul ăsta de om. Uneori mi-e rușine că-s româncă, am devenit un popor în care dacă nu moare capra vecinului de icter negru, facem noi să o omorâm cumva”, a scris Mara Bănică pe Facebook, potrivit cancan.ro.

Eva Măruță și-a lăsat părinții fără replică: „La 14 ani mă mut de acasă”

Eva Măruță are doar 8 ani și este una dintre cele mai charismatice fetițe. Într-o zi obișnuită, ea și-a lăsat părinții fără replică, după ce i-a anunțat că vrea să se mute singură atunci când va împlini vârsta de 14 ani. Vestea l-a luat prin surprindere pe Cătălin Măruță, care a spus că acest lucru cu siguranță nu se va întâmpla. O altă lovitură a fost în momentul în care David, fiul cel mare al Andrei și al lui Cătălin Măruță, a spus foarte serios și hotărât că la 16 ani va pleca din casa părinților, scrie libertatea.ro.

Cătălin Măruță: Câți ani vrei să ai?

Eva Măruță: 14. 

Cătălin Măruță: Vrei să ai 14 ani? Păi și ce faci dacă ai 14 ani? 

Eva Măruță: Mă plimb pe afară singură, mă mut de acasă. 

Cătălin Măruță: Nu accept asta. Cum să te muți la 14 ani de acasă?

Eva Măruță: Bine, mă mut la 18. Să știi că David a spus că se mută la 16.

Cătălin Măruță: Cum să te muți?! Niciodată! David, te muți la 16 ani de acasă?

David Măruță: Da!

Dialogul dintre cei doi a fost foarte amuzant și a stârnit o mulțime de reacții în mediul online. La doar 8 ani, Eva Măruță est o fetiță extrem de talentată și are parte de tot sprijinul familiei sale.

Recent, Cătălin Măruță l-a dat de gol pe fiul său că iese la o întâlnire cu o adolescentă. Cei doi au mers împreună să vadă filmul „Tati part-time”, unde apare și el, iar sora lui mai mică are rol principal.

error: Content is protected !!