Andra este mândră de fiica sa, în ciuda criticilor primite: „Să mă uit la ăia zece care aruncă cu noroi? Nu! Prefer să mă uit la cei care vorbesc frumos despre ea”

Updated on ianuarie 14, 2024 Andra a venit cu noi precizări după valul de critici primite de fiica sa, Eva, care a făcut primii pași în cinematografie. Andra spune că valul de critici nu-i poate umbri fericirea. Andra recunoaște că o afectează, într-o măsură, ura îndreptată asupra micuței, dar preferă să se încarce cu energia celor care îi transmit gânduri bune și o felicită.

„Pe tine te doare dacă zice cineva ceva de tine? Bun! Mă doare și pe mine atunci. E absolut normal. Important e să nu ne uităm. Sunt atât de mulți oameni care spunt atât de multe lucruri frumoase despre ea. Să mă uit la ăia zece care aruncă cu noroi? Nu! Prefer să mă uit la cei care vorbesc frumos despre ea‘, a spus artista potrivit fanatik.ro.

Andra

Andra mai spune că Eva și-a interpretat rolul cu multă atenție și profesionalism, fiind complet absorbită în lumea actoriei. A subliniat că micuța e destul de timidă, lucru ușor de observat în fotografiile de la premiera comediei, când nu s-a dezlipit de mama ei și a strâns-o puternic de mână.

„A văzut filmul de mai multe ori până să apară în cinematografe. Ea e foarte atentă înainte, știi, atunci când filmează, la tot ce ține de detalii și nu pot să zic că e critică cu ea… E critică la modul ăsta, dar nu altfel. E un copil normal, dar cum să zic, atent la modul că îi place ceea ce face și atunci e absolut normal să fie atentă la detalii.

Ea este timidă. La filmări se simțea în largul ei, pentru că a fost o echipă extraordinară. S-a simțit în largul ei cunoscându-i acolo. Ea e timidă în momentul în care a ajuns la premieră, se ținea de mâna mea. E un copil foarte timid și e absolut normal ca la vârsta asta să ai emoții atunci când e un eveniment de acest gen‘, a mai adăugat Andra, conform VIVA.

Andra: „Suntem o familie ca oricare alta’

Pentru noi, acasă, nu contează cine apare la tv, e tot fiica mea. Eu tot mamă sunt chiar dacă apar la televizor, tati la fel. David, la fel, când are câte un meci sau o apariție. La noi lucrurile stau absolut normal, ca în orice casă.

Suntem o familie ca oricare alta, doar că asta e meseria noastră și copiii noștri au avut norocul să își aleagă de mici meseria. Nu știu dacă asta va fi, dar au plecat deocamdată pe acest drum și sunt foarte fericiți, iar noi îi susținem cu tot ce fac ei’, a mai spus cântăreața.

Eva Măruță, replică neașteptată pentru părinții săi: „La 14 ani mă mut de acasă”

Chiar dacă are doar 8 ani, Eva Măruță pare hotărâtă să își ia viața în mâini. Într-o discuție cu părinții săi, micuța a mărturisit că și-ar dori să aibă vârsta de 14 ani, să plece de acasă.

Cătălin Măruță: Câți ani vrei să ai?
Eva Măruță: 14.

Cătălin Măruță: Vrei să ai 14 ani? Păi și ce faci dacă ai 14 ani?
Eva Măruță: Mă plimb pe afară singură, mă mut de acasă.

Cătălin Măruță: Nu accept asta. Cum să te muți la 14 ani de acasă?
Eva Măruță: Bine, mă mut la 18. Să știi că David a spus că se mută la 16”, a fost dialogul amuzant dintre Cătălin Măruță și Eva, fiica sa, conform Spectacola.

error: Content is protected !!