Cristi Manea a intrat în ultimele 6 luni de contract. CFR așteaptă un răspuns de la fundaș

Updated on ianuarie 12, 2024 Cristi Manea (26 de ani) a intrat de la 1 ianuarie 2024 în ultimele șase luni de contract cu CFR Cluj. Fundașul dreapta, titular inclusiv la echipa națională până la accidentare, nu s-a grăbit să-și stabilească viitorul, dar cei de la CFR ar aștepta un răspuns cât mai rapid din partea sa.

”Și cu Manea am stabilit că vom avea o discuție în cantonamentul de la Olivanova. Dorim să prelungească înțelegerea cu clubul nostru. Reprezintă în continuare o soluție pentru echipa națională și vrem să-l vedem la următorul Campionat European”, a spus Cristi Balaj, în urmă cu doar câteva zile, citat de digisport.ro.

Cristi Manea a intrat în ultimele 6 luni de contract. CFR așteaptă un răspuns de la fundaș 1

Din informațiile FANATIK, oficialii de la CFR Cluj i-au propus prelungirea contractului lui Cristi Manea. Fotbalistul trebuie să ofere un răspuns în perioada imediat următoare. În caz contrar, e foarte posibil ca fundașul să nu mai fie om de bază la CFR Cluj.

În acest caz, prezența lui Cristian Manea în lotul naționalei României pentru Euro 2024 ar urma să fie pusă în pericol. Fără meciuri în picioare, fotbalistul cu 25 de apariții la naționala României ar ieși cu siguranță din vederile selecționerului Edi Iordănescu.

Cristi Manea se află în al doilea ”mandat” la CFR Cluj, început în urmă cu patru ani, în ianuarie 2020.

Fundașul dreapta a mai jucat la CFR Cluj și între iulie 2017.

CFR Cluj a anunțat al treilea transfer al iernii

Petar Mamic (27 de ani), fundaș stânga croat, a semnat cu CFR Cluj. Croatul vine din postura de fotbalist liber de contract. S-a despărțit la 1 ianuarie 2024 de Zalgiris Vilnius, pentru care a bifat 73 de meciuri în ultimii doi ani.

”Bun venit, Petar Mamic!

Suntem bucuroși să anunțăm cel de-al treilea transfer al acestei ierni! Începând de astăzi, fundașul lateral Petar Mamic se alătură echipei noastre.

Cristi Manea a intrat în ultimele 6 luni de contract. CFR așteaptă un răspuns de la fundaș 2

Cu peste 200 de meciuri în carieră, croatul a evoluat în țara natală pentru Dinamo Zagreb, Inter Zapresic, HNK Rijeka, Varazdin, Lokomotiva Zagreb și Hrvatski Dragovoljac, în Polonia pentru Podbeskidzie, dar și în primul eșalon al Lituaniei la Zalgiris Vilnius, formație pentru care a bifat în ultimii doi ani 73 de apariții și 4 goluri.

Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe realizări alături de CFR Cluj!”, a anunțat CFR Cluj.

error: Content is protected !!