Dan Nistor, veteranul de la „U” Cluj, „la a doua tinerețe”: ”Mă trezesc la șapte, abia aștept să merg la antrenament!”

Updated on ianuarie 10, 2024 Dan Nistor, veteranul de 35 de ani,  a declarat că se simte excelent la Universitatea Cluj sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău. Recent, Nistor și-a prelungit contractul cu Universitatea Cluj până în 2025.

În sezonul actual, Dan Nistor este unul dintre cei mai importanți jucători ai lui ”U” Cluj, prin prisma contribuțiilor la golurile marcate, dar și a jocului prestat. În 23 de meciuri în toate competițiile, Nistor a marcat 10 goluri și a semnat opt pase decisive din postura de mijlocaș.

Dan Nistor, veteranul de la „U” Cluj, „la a doua tinerețe”: ”Mă trezesc la șapte, abia aștept să merg la antrenament!” 1

Dan Nistor a reiterat cât de bine se simte la club și cum reușește să se mențină la acest nivel, chiar dacă are 35 de ani.

”Sunt bine, mă simt foarte bine, parcă sunt de o viață aici. Colegii sunt alături de mine, antrenorul la fel, suporterii mă iubesc foarte mult și am acel vibe bun. Mă trezesc dimineața la șapte, parcă sunt la a doua tinerețe, abia aștept să merg la antrenament. Mă simt foarte bine aici”, a spus Dan Nistor pentru Digisport.

”Dinozaurul”, așa cum s-a autoporeclit chiar el, este motivat în continuare datorită copilului său, care s-a apucat recent la rândul său să joace fotbal.

”Ținând cont că am o vârstă mai înaintată, am și o responsabilitate foarte ridicată. Suntem 4-5 fotbaliști mai în vârstă și avem responsabilitatea de a crea alți fotbaliști pentru viitorul acestui club și pentru echipa națională. Orice jucător își dorește să ajungă la națională. Cred că această foame de succes și de victorii o am datorită copilului meu.

Recent s-a apucat și el de fotbal, chiar dacă are o vârstă destul de mică. Am văzut că-i place foarte mult și mă motivează mult acest lucru. Chiar am făcut asta. Merge foarte des la antrenamente și a avut ceva turnee. La unul dintre ele a ieșit și cel mai bun jucător.

Nu mă duc la meciurile lui pentru că nu vreau să pun presiune. Să se zică: ‘Că e băiatul lui Dan Nistor și trebuie să joace’. Nu vreau să pun presiunea asta pe el. Dacă o să-i placă, e bine! Dacă nu, n-aș vrea să pun presiune pe el. Din partea mea poate să facă polo sau orice altceva.

Vreau să dau înapoi ceva, pentru că și fotbalul mi-a dat foarte multe lucruri. Nu mă așteptam să ajung la un nivel așa de mare.

Nu știu câți fotbaliști au avut ocazia să plece de la 18-19 ani și să ajungă unde am ajuns eu. Cred că românii sunt foarte talentați, doar că trebuie lucrat foarte mult la mentalitatea lor”, a spus Dan Nistor.

error: Content is protected !!