Fostul antrenor al Universității Cluj, Bogdan Lobonț, dat în judecată de fiul lui!

Updated on ianuarie 5, 2024 Bogdan Lobonţ (45 de ani), se luptă în instanţă cu fiul său. Cristian Andrei Lobonţ, care are 20 de ani, a urmat cariera tatălui său, fiind şi el fotbalist.

Bogdan Lobonț și Loredana Constantin au avut o relație timp de patru ani, în urma căreia, în 2004, a venit pe lume Andrei Cristian. În 2006, cei doi s-au despărțit, urmând un proces pentru a stabili detalii legate de custodia copilului.

Cristian Andrei Lobonţ duce un „război” total în instanţă cu tatăl său celebru, Bogdan Lobonţ. Potrivit cancan.ro, lupta din tribunale dintre cei doi a început în momentul în care Cristian Andrei Lobonţ şi-a executat silit tatăl pentru taxa de şcolarizare.

Fostul antrenor al Universității Cluj, Bogdan Lobonț, dat în judecată de fiul lui! 1

Bogdan Lobonţ a făcut apel în instanţă la această decizie şi a avut câştig de cauză. Sursa citată notează că fiul lui Lobonţ trebuie să îi restituie tatălui său suma de 2.238 de lei, la care se adaugă cheltuielile de judecată.

Antrenorul cu portarii de la Rapid avea poprire pe conturi în urma deciziei instanţei de a fi executat silit în acest caz.

Bătălia în instanţă continuă între Bogdan Lobonţ şi fiul său şi în alt dosar, legat de stabilirea pensiei alimentare. În primă fază, Bogdan Lobonţ a obţinut în instanţă reducerea pensiei alimentare la 1/6 din veniturile sale, dar procesul se judecă în continuare, un nou termen fiind stabilit pentru martie 2024.

În prezent antrenor cu portarii la Rapid, Bogdan Lobonţ este unul dintre cei mai mari portari pe care i-a avut România. El a evoluat, de-a lungul carierei, la Corvinul, Rapid, Ajax, Dinamo, Fiorentina şi AS Roma.

Bogdan Lobonţ a fost instalat ca antrenor principal la U Cluj pe 1 ianuarie 2019. Aceasta a fost prima sa experienţă ca tehnician. În cele 20 de meciuri pe banca “Șepcilor roșii” a adunat 14 victorii, două remize și patru înfrângeri

 

error: Content is protected !!