CFR Cluj a „spart banca” pentru un jucător cu 100 de meciuri în Serie A: „SuperLiga nu a mai văzut un așa jucător”

Updated on ianuarie 5, 2024 Neluţu Varga a dat marea lovitură şi anunţă transferul lui Omar El Kaddouri la CFR Cluj. Mijlocaşul ofensiv care are peste 100 de meciuri jucate în Serie A a semnat un contract valabil pentru trei ani cu echipa din Gruia.

Kaddouri este un fotbalist obișnuit să joace la cel mai înalt nivel, este produsul celor de la Anderlecht și a jucat în Serie A pentru Torino și Napoli. Este liber de contract în prezent, dar aducerea lui în SuperLiga a fost cât se poate de costisitoare. 1,2 milioane de euro plătește CFR Cluj pentru un contract pe trei ani și comisioanele către diferiți agenți, informează Fanatik.ro.

CFR Cluj a „spart banca” pentru un jucător cu 100 de meciuri în Serie A: „SuperLiga nu a mai văzut un așa jucător” 1

El Kaddouri este o adevărată lovitură. După părerea mea este cel mai bun jucător care vine în ultimii ani în campionatul României. SuperLiga nu a mai văzut un jucător precum El Kaddouri. Nu are sens să mai trecem în revistă echipele la care a fost.

Este un super fotbalist și o super lovitură pe care am reușit să o dăm pentru fanii CFR Cluj. Nu am mai văzut un jucător ca El Kaddouri aici. Mai pregătim și alte bombe, vrem titlul și vom întări echipa cum nu s-a mai văzut în fotbalul românesc, veți vedea”, a spus Neluțu Varga.

El Kaddouri are un CV extraordinar. Napoli îl transfera de la Brescia în 2012, pentru 3.4 milioane de euro. Jucătorul care are 30 de selecţii şi 5 goluri în naţionala Marocului a mai evoluat pentru italienii de la Sudtirol, Torino şi Empoli până să fie antrenat de Răzvan Lucescu la PAOK.

După şase ani petrecuţi în Grecia, Omar El Kaddouri a devenit liber de contract şi va îmbrăca tricoul lui CFR Cluj.

„Întăriri la Cluj. Omar El Jaddouri, mijlocaşul născut în 1990, va veni. Negocierile au loc acum şi sunt aproape de a se finaliza. Directorul sportiv Răzvan Zanfir şi antrenorul Andrea Mandorlini sunt gata să-i ureze bun venit. Fostul jucător al lui Napoli reprezintă un transfer important, care va ajuta departamentul median„, au anunţat şi jurnaliştii italieni de la Tuttomercatoweb, potrivit as.ro.

CFR Cluj nu se oprește după transferul lui Omar El Kaddouri

La scurt timp după anunțul transferului lui El Kaddouri, Cristi Balaj a dezvăluit că Ioan Varga pregătește alte transferuri importante.

”Patronul poate spune ce dorește despre transferul lui El Kaddouri. Este echipa lui. Eu comentez un transfer după ce apare pe site-ul clubului.

Pot să vă confirm însă că vor mai fi veniri la echipă”, a spus Cristi Balaj, citat de iAMsport.ro.

error: Content is protected !!