Primele declarații ale lui Konoplyanka, după despărțirea de CFR Cluj: „Clubul mi-a plătit un singur salariu dintre cele cinci”

Updated on ianuarie 4, 2024 CFR Cluj s-a despărțit de Yevgen Konoplyanka (34 de ani) în perioada de mercato a iernii, după doar aproximativ 5 luni. În vară, ardelenii i-au oferit ucraineanului unul dintre cele mai mari salarii din SuperLigă, 20.000 de euro lunar. Cu toate acestea, atacantul nu a bifat decât 54 de minute în tricoul formației din Gruia, astfel că afacerea s-a dovedit a fi una total neinspirată.

După ”ruptura” cu CFR Cluj, Yevgen Konoplyanka a vorbit în presa ucraineană, unde a ținut să-i dea replica lui Ioan Varga (52 de ani), finanțatorul trupei din Gruia.

Primele declarații ale lui Konoplyanka, după despărțirea de CFR Cluj: „Clubul mi-a plătit un singur salariu dintre cele cinci” 1

”Un nonsens total (n.r. faptul că și-ar fi inventat accidentările). Să se uite câte meciuri am stat pe bancă atunci când eram 100% pregătit să joc. Dacă nu eram apt, atunci nu aș fi fost pe bancă.

Clubul mi-a plătit un singur salariu dintre cele cinci. Încă nu s-a rezolvat situația cu mine. Ce planuri am? Vreau să petrec o săptămână cu familia, iar apoi mă voi gândi la viitor”, a spus Yevgen Konoplyanka, citat de digisport.ro.

Reacția lui Ioan Varga, după ce l-a dat afară de Yevgen Konoplyanka de la CFR Cluj

”A fost un pariu pe care am mizat și am greșit. Nu m-a impresionat cu nimic și am decis să ne despărțim”, a spus Ioan Varga, potrivit prosport.ro.

Yevgen Konoplyanka a plecat de la CFR Cluj

”Mulțumim, Yevhen Konoplyanka!

Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Yevhen Konoplyanka au ajuns la un acord privind încetarea amiabilă a contractului

Îi mulțumim pe această cale și îi urăm mult succes în continuare!”au scris cei de la CFR Cluj pe Facebook.

Meciurile în care a jucat Konoplyanka la CFR Cluj:

  • Adana Demirspor – CFR Cluj 2-1 (15 minute)
  • U Cluj – CFR Cluj 3-4 (4 minute)
  • CFR Cluj – Oțelul Galați 0-0 (25 de minute)
  • Hermannstadt – CFR Cluj 1-0 (10 minute)

 

error: Content is protected !!