Alex Chipciu a fost la un pas de FCSB, dar a ales Clujul pentru familie: „Mă simt bine aici, Clujul a progresat, fetele nu mai vor să plece, nici soția”

Updated on ianuarie 4, 2024 Alexandru Chipciu a spus că a fost aproape ca în vară să plece de la Universitatea Cluj la FCSB dar familia l-a convins să rămână în Ardeal.

Alex Chipciu a recunoscut că negocierile avansate cu cei de la FCSB au fost purtate prin intermediul lui MM Stoica, însă fotbalistul a preferat să rămână la Universitatea Cluj, acolo unde îi expira împrumutul. ”A existat discuţia între noi doi (n.r- Chipciu și Mihai Stoica), da. N-am vrut niciodată să vorbesc despre asta, că am refuzat. Într-o seară eram convins să vin, doar că apoi am stat de vorbă cu soţia.

Alex Chipciu a fost la un pas de FCSB, dar a ales Clujul pentru familie: „Mă simt bine aici, Clujul a progresat, fetele nu mai vor să plece, nici soția” 1

Am 4 fete și e foarte greu pentru mine să plec. Punând lucrurile astea… Dacă eram singur, îmi luam geanta şi plecam pentru că mă motivează performanţa”, a explicat Alex Chipciu, citat de fanatik.ro.

Alex Chipciu a recunoscut că nu s-a gândit niciodată că va juca în România pentru orice altă echipă decât FCSB sau Steaua.

”Atunci când jucam la FCSB nu îmi trecea prin cap că o să mai joc în altă parte, în România. Mă gândeam cu soția că am jucat numai în orașe frumoase, am fost privilegiat. Am o poveste de la Praga, prin 2015, am fost în vacanța. Mă gândeam cum ar fi să joc acolo, stadionul e aproape de centru, cu un parc frumos. Cumva și culorile erau la fel.

Și am ajuns, nu știu dacă a lucrat și subconștienul. Mă simt bine aici, Clujul a progresat, fetele nu mai vor să plece, nici soția. Vreau să subliniez că varianta de a rămâne la Cluj nu a fost așa… hai că rămân și eu pe aici. Mă simt bine, nu mă gândeam ca la vârsta asta să mai am energie și entuziasm”, a povestit Chipciu.

Curățenie de iarnă la Universitatea Cluj! Jucătorii care nu au făcut deplasarea în cantonamentul din Turcia

U Cluj a anunțat transferul a doi jucători până acum, Thalisson Kelven și Roger Junio fiind aduși în Ardeal.

La capitolul plecări, oficialii echipei încearcă să ajungă la o înțelegere pentru reziliera amiabilă în cazul a cinci jucători: Andrei Miron, Andreas Calcan, Ioan Filip, Dragoș Tescan și Elvis Manu, scrie sport.ro.

Cei cinci au rămas la Cluj și se antrenează aici până la găsirea unor variante.

error: Content is protected !!