(Video) Cluj: Accident violent cu 3 mașini. A intrat pe contrasens, a lovit alte 2 autoturisme, apoi mașina i-a luat foc

Updated on decembrie 30, 2023 Un grav accident de circulație a avut loc aseară în localitatea Nădășelu din județul Cluj. Cinci persoane au primit îngrijiri medicale, vineri seară, după un accident în care au fost implicate trei maşini. Unul dintre autoturisme a luat foc, dar ocupanţii au reuşit să iasă. După evaluarea de la faţa locului, trei bărbaţi şi o femeie au fost transportaţi la spital.

”Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că un bărbat, de 44 de ani, care conducea un autoturism înspre Zalău, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, intrând pe sensul opus de mers, unde ar fi avariat 2 autoturisme. În urma evenimentului s-a produs un incendiu la autoturismul bărbatului de 44 de ani, însă ocupanţi au reuşit să se autoevacueze”, a transmis IPJ Cluj.

(Video) Cluj: Accident violent cu 3 mașini. A intrat pe contrasens, a lovit alte 2 autoturisme, apoi mașina i-a luat foc 1

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj a transmis, în jurul orei 23:25, că traficul în zonă era blocat pe ambele sensuri, având în vedere că intervenția autorităților continuă:

„În jurul orei 21.45 a avut loc un accident rutier pe DN1F, în afara localității Nădășelu. În eveniment au fost implicate 3 autovehicule, iar la acest moment traficul este blocat pe ambele sensuri pentru intervenția echipajelor. În urma evenimentului a izbucnit un incendiu la un autoturism. Echipajele medicale au transportat 3 persoane la spital pentru investigații suplimentare”.

Patru persoane au fost transportate la spital.

Pompierii din cadrul ISU Cluj au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Nădășelu. În accident au fost implicate 3 autoturisme, unul dintre acestea fiind distrus de un incendiu produs din cauza scurgerilor de carburanți. Din fericire, conducătorul autoturismului și pasagerii au reușit să se autoevacueze. De asemenea, nu au existat victime încarcerate în celelalte autoturisme.

La spital au fost transportate 4 persoane, conștiente și cooperante. Mai exact, a fost vorba despre 3 bărbați și o femeie cu vârste cuprinse între 40 și 61 de ani. La misiune au luat parte forțe de la Garda de Intervenție Aghireșu, Detașamentul 1 Cluj-Napoca și Detașamentul 2 Cluj-Napoca. Au acționat 2 autospeciale de capacitate medie și modul de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD și 2 de la Serviciul de Ambulanță Județean”, a transmis ISU Cluj.

 

error: Content is protected !!