Neluțu Sabău vrea să plece de la U Cluj, după umilința cu CFR: „Mă gândesc că poate le trebuie un alt antrenor”

Updated on decembrie 22, 2023 Neluțu Sabău a anunțat, la finalul meciului dintre CFR Cluj și U Cluj, că se gândește la plecarea de la echipa „studenților”.

„Mă gândesc că poate le trebuie un alt antrenor. N-ar fi rău dacă s-ar gândi! Am întâlnit o echipă mult mai bună, mult mai puternică. Nu am arătat cum trebuie și sunt principalul vinovat. Am fost dominați la toate capitolele. E diferență de forță, curaj de a juca. Presiune pe jucătorii noștri timizi, au nevoie să crească.

Neluțu Sabău vrea să plece de la U Cluj, după umilința cu CFR: „Mă gândesc că poate le trebuie un alt antrenor” 1

Le mulțumesc jucătorilor, au calitate, dar sunt responsabili și de cum ne-am prezentat cu Oțelul. E o decizie pe care am luat-o și ar fi bine să luăm în calcul și această variantă. Și dacă pierdeam, dar să arătăm altfel”, a declarat Neluțu Sabău, citat de prosport.ro.

Reacția conducerii lui U Cluj

După declarațiile făcute de tehnicianul Universității Cluj, conducerea clubului a publicat un comunicat, pe rețelele de socializare, în care și-a exprimat încrederea în acesta.

„Capul sus!

‘Succesul nu este final, eșecul nu este fatal: curajul de a continua este ceea ce contează!’ – Winston Churchill.

Ioan Ovidiu Sabău beneficiază de susținerea clubului, a conducerii și a suporterilor.

Am pornit în 2016 împreună la un drum. Am atins toate bornele pe care ni le-am propus. Următorul pas necesită și mai mult efort, și mai multă muncă, și mai multă răbdare. Îl vom face împreună!

Am știut cu toții, de la bun început, că nu va fi ușor. Drumul spre vârf nu e niciodată ușor. Dar împreună vom continua să urcăm. Pas cu pas, meci de meci, an de an.

Am pierdut cu 0-4 bătălia din teren, dar am câștigat cu 10-0 meciul din tribună și am arătat, încă o dată, că Clujul înseamnă doar „U”.

Capul sus, Neluțu! Capul sus, băieți! Capul sus, uiști!”, a fost comunicatul postat de oficialii clubului.

error: Content is protected !!