„Aici locuiește un REGE?”: Val de ironii și glume la un anunț imobiliar din Cluj-Napoca. Chirie exorbitantă pentru un apartament de 57 de mp

Updated on decembrie 21, 2023 Un anunț imobiliar postat pe un grup de închiriere din Cluj a provocat un val de ironii și glume din cauza sumei exorbitante cerute pentru o chirie.

„Aici locuiește un REGE ?! Încă nu, dar ar putea să o facă. Apartament PREMIUM de închiriat cu 2 camere | Iulius Mall, FSEGA Suprafață 57mp, tehnologizat total, parcare inclusă Preț 1.200€”, notează anunțul postat de un agent imobiliar pe grupul „Chirii Cluj-Napoca” de pe Facebook, potrivit hotnews.ro.

„Aici locuiește un REGE?”: Val de ironii și glume la un anunț imobiliar din Cluj-Napoca. Chirie exorbitantă pentru un apartament de 57 de mp 1

Chiar dacă locuința este într-adevăr mobilată foarte modern, prețul uriaș cerut a stârnit un val de comentarii acide în condițiile în care apartamentul destul de mic nici măcar nu este într-o zonă centrală a orașului.

„De frumos nimic de comentat, dar de preț putem scrie o carte”, notează unul dintre membrii grupului „Chirii Cluj-Napoca”, în timp ce o tânără se întreabă dacă „o regină nu poate trăi [aici]? sau o prințesucă?”, glumind că remarca vizavi de apartamentul pentru „rege” este o formă de discriminare.

Reacții la postarea agentului imobiliar:

„Priveliștea perfectă pentru un rege este blocul vecin, de unde își poate vedea poporul în chiloți.”
„ai uitat să pui poza cu a doua cameră sau o trimiți doar regelui/reginei?”
„Ăsta nu e un studio mai mare?”
„CUM ANGAJAȚI AGENTII ĂȘTIA?!”
„e pet friendly să-mi aduc și eu boii și vitele de la regat în noul palat?”
„Rege e până plătește prima chirie și avansul că pe urmă e cerșetor.”
„Cred ca regele ăsta e IT-st, are fermă de animale și face only fans.”
„Ce droguri folosești băiete? Văd că îți dau bine tare.”

error: Content is protected !!