Anunț CFR Cluj: Suporterii Universității nu au voie pe stadion cu însemnele echipei, cu excepția celor de la Peluză

Updated on decembrie 18, 2023 CFR Cluj și Universitatea Cluj se întâlnesc într-un nou derby joi, de la ora 19.45. Meciul se va desfășura pe stadionul din Gruia, iar tensiunea va fi din nou la maxim.

Oficialii celor de la CFR au anunțat că suporterii U Cluj nu au voie în stadion cu fulare sau șepci cu însemnele Universității Cluj, excepție fiind în zona destinată oaspeților.

Anunț CFR Cluj: Suporterii Universității nu au voie pe stadion cu însemnele echipei, cu excepția celor de la Peluză 1

„Dorim să transmitem suporterilor că, din motive de securitate, și pentru o bună desfășurare a meciului, este interzis accesul în stadion, la meciul de joi seara, cu fulare, șepci sau alte articole vestimentare cu însemnele clubului U Cluj, cu excepția fanilor prezenți în Peluza 1 sector 28 (sectorul dedicat suporterilor echipei oaspete)”, au transmis cei de la CFR Cluj.

Anunțul vine în contextul în care, în ultimii ani, suporterii celor de la Universitatea Cluj au venit în număr mare pe stadionul din Gruia, ocupând porțiuni mari din tribuna a doua.

“Ultimele bilete disponibile pentru derby-ul Clujului pot fi achiziționate de la casele de bilete din Gruia începând de mâine, dar și online de pe bilete.ro

Programul caselor de bilete din această săptămână:

  • MARȚI (19 DECEMBRIE) – 12:00-17:00
  • MIERCURI (20 DECEMBRIE) – 12:00-17:00
  • JOI (ZIUA MECIULUI) – 12:00-19:45

Atât online, cât și la casele de bilete, o persoană poate achiziționa maxim patru tichete la acest meci”, au mai transmis cei de la CFR.

 

error: Content is protected !!