Schimbări masive la CFR Cluj: ”Vom lua 7 fotbaliști. Nu va fi niciunul din România”. 3 jucători sunt deja pe lista de plecări

Updated on decembrie 12, 2023 Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a anunțat că echipa sa va aduce 7 jucători în ”fereastra” de transferuri din iarnă. Concret, ”omul cu banii” de la formația din Gruia a spus că va aduce jucători de valoare în toate compartimentele, însă niciunul dintre aceștia nu provine din fotbalul românesc.

”Pot să vă anunț, în mod oficial, că vom lua 7 jucători: doi fundași, doi mijlocași și trei atacanți. Nu va fi niciunul din România, nu avem nicio țintă din România. Îi lăsăm pe alții să se întărească cu fotbaliștii din SuperLigă (n.r. Gigi Becali i-a transferat pe Luis Phelipe – de la Poli Iași și Baba Alhassan – de la Hermannstadt). Vom face o echipă extraordinară, a spus Neluțu Varga, citat de digisport.ro.

stiri din Cluj, stiri locale Cluj, stiri Cluj, stiri Cluj Napoca, stiri din Cluj Napoca, stiri Cluj, cfr cluj

De asemenea, ”omul cu banii” de la formația din Gruia a subliniat că are încredere totală în tehnicianul ”Feroviarilor”, Andrea Mandorlini (63 de ani), datorită jocului ofensiv și spectaculos pe care-l practică fotbaliștii echipei sale.

Mandorlini are tot sprijinul meu, îmi place stilul, îmi place că jucăm spectaculos”, a mai spus Neluțu Varga.

CFR Cluj se va despărți de trei jucători în pauza de iarnă

Patronul Nelu Varga a dezvăluit luni primii trei jucători care o vor părăsi pe CFR.

„La capitolul plecări, pot să vă spun trei jucători de care ne vom despărți.

Unul este Konoplyanka, o uriașă dezamăgire. A fost pariul meu, din păcate, însă l-am pierdut. Nu se poate ca înainte de fiecare meci oficial, când antrenorul te bagă, cu o zi înainte să-l anunți că te doare piciorul, că te înțeapă nu știu ce.

Probabil nu mai are chef de fotbal, dar nu mai contează, e subiect închis. Ne vom despărți de Konoplaynka la iarnă.

Un alt jucător care nu a dat satisfacție este Juricic. La fel, un fotbalist în care eu am crezut. Din păcate, n-a reușit să se adapteze, nu reușește să marcheze. Nu a fost ceea ce ne-am dorit și ne vom despărți de el la iarnă.

Al treilea este Bălgrădean cu care vom rezilia în această iarnă” , a declarat Nelu Varga, citat de hotnews.ro.

error: Content is protected !!