(VIDEO) Părinții Andrei au izbucnit în lacrimi la concertul fiicei lor din Cluj Napoca: “Dor de mamă, dor de tată”

Updated on decembrie 4, 2023 Andra le-a oferit fanilor cel mai frumos cadou de Ziua Națională a României. Un concert de folclor și trăire românească, așa cum s-a numit spectacolul de la Polivalentă, de la Cluj. Pe lângă voce, talent și un program artistic bine gândit, Andra le-a oferit spectatorilor și duete memorabile cu alți artiști de folclor, asta pe lângă surpriza uriașă pe care le-a făcut-o Cătălin Măruță, care l-a adus pe scenă pe Florin Piersic.

Un moment artistic care a impresionat publicul a fost cel pus în scenă de Andra și de fratele ei, Săndel Mihai. Cei doi au cântat împreună celebra lor piesă, „Drumul vieții ne desparte”, o melodie lansată în 2007, care scoate la suprafață toate emoțiile legate de frați și de părinți.

(VIDEO) Părinții Andrei au izbucnit în lacrimi la concertul fiicei lor din Cluj Napoca: "Dor de mamă, dor de tată" 1

„Frunzuliță trei migdale / M-a apucat dorul cel mare/ Dor de mamă, dor de tată/ Dor de sora mea cea dragă / Drumul vieții ne desparte /Fiecare în altă parte / Dar cât de departe am fi / Noi la fel ne vom iubi”, așa sună primele două strofe ale cântecului.

A fost suficient ca Andra și Săndel să cânte primele două versuri, nici măcar o strofă întreagă, ca părinții lor să aibă ochii plini de lacrimi: „Nu mă filma!”, s-a auzit mama Andrei, pe filmare, în videoclipul publicat de Andra, pe Instagram, potrivit libertatea.ro.

„Eu și fratele meu, Sandel, am simțit la Tradițional 2, în Cluj, o emoție cum rar se întâlnește. În fața noastră erau părinții noștri, la fel de emoționați ca noi! Nu există cuvinte pentru a descrie bucuria de a cânta împreună și de a împărți această experiență magică cu cei care ne-au susținut mereu”, a scris Andra în dreptul imaginilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Andra are trei frați. Cu ce se ocupă aceștia

Alexandru Mihai, tatăl Andrei, este omul care a șlefuit și supervizat succesul îndrăgitei soliste. Impresar, tată și totodată cel mai mare fan, Alexandru Mihai a fost mereu alături de Andra și a păzit-o de pericolele din showbiz. Iată că și azi, când Andra are 37 de ani, solista a rămas „fata tatei”.

Alexandru Mihai a avut grijă toată viața de copiii lui, iar abia în urmă cu 4 ani s-a apucat să aibă grijă și de el. În 2019, când avea 62 de ani, bărbatul a absolvit Facultatea de Drept a Universității Spiru Haret din București și a fost tare mândru de realizarea sa. El și soția lui, Elena Mihai, au în total patru copii: mezina Andra, fiica cea mijlocie, Aura Claudia, fiica cea mare, Diana, și fiul Săndel. Dintre cei patru frați, doar Andra și Săndel cântă. Aura lucrează la un centru de înfrumusețare din Câmpia Turzii, iar Diana, la un centru de bătrâni.

”M-am născut într-o familie frumoasă și bună, cu părinți iubitori și înțelegători și cu frați talentați și mereu apropiați de mine. Când ne strângem laolaltă, ca pe timpuri, redevin copil și simt că sunt cea mai fericită din lume”, scria artista pe blogul ei.

error: Content is protected !!