Suma uriașă încasată de Pescobar în 4 zile de la deschiderea localului din Cluj Napoca

Updated on decembrie 4, 2023 Pescobar și-a extins afacerea cu fructe de mare și un Cluj, acolo unde a deschis recent un nou local. Clienții și-au făcut deja primele impresii, iar mulți au criticat restaurantul. Cu toate acestea, Paul Nicolau nu poate decât să fie pe deplin mulțumit de primele încasări, care nu sunt deloc mici.

În momentul de față, Pescobar deține 5 restaurante funcționale în țară, 3 în București, încă unul în Timișoara, iar altul, cel mai proaspăt, în Cluj.

Suma uriașă încasată de Pescobar în 4 zile de la deschiderea localului din Cluj Napoca 1

Pescobar a dezvăluit că a încasat peste 900 000 de lei în primele 4 zile, adică circa 191 000 de euro, lucru pe care îl consideră o performanță. De asemenea, a ținut să precizeze că în continuare costurile sunt pe măsură, având în vedere că în momentul de față plătește cazare pentru peste 50 de angajați veniți din București, informează wowbiz.ro.

„Și pentru că eu sunt un om corect și răspund la orice întrebare care este pertinentă, haideți că răspund și la întrebarea ce încasări am făcut în weekendu-ul ăsta, pentru că am încasare corectă pentru noi, totul, normal, se bate în casă, și așa nu-i un secret pentru nimeni. S-au făcut peste 900 000 de lei, asta înseamnă undeva 190 000 de euro în 4 zile, ceea ce este o performanță.

Nu este o laudă, e o performanță pentru orice fel de restaurant și încununăm acest succes cu bucurie mare. Să știți că ne-am chinuit mult de tot și am băgat o grămadă de bani în deschiderea acestei locații. Eu sunt venit aici cu 50-60 de persoane de la București, pe care îi țin cazați prin Cluj, prin hoteluri. Deci, cheltuiala e în continuare extraordinar de mare și da, 191 000 de euro s-au făcut.

Se poate face performanță mare în România atunci când ai un brand, au muncit pentru el și, repet, ai o rețetă extraordinar de bună de business. Rețeta noastră este că avem cel mai bun raport calitate-cantitate-preț-locații din România, pe segmentul nostru de fructe de mare.”, a spus Pescobar.

@tavernaracilortimisoara 191.000€ am incasat in primul nostru weekend la Cluj! Am investit dublu de cat am estimat aici,am depus eforturi din toate punctele de vedere! Acum vine si rasplata, usor usor! Am 60 de oameni dupa mine adusi de la Bucuresti ❤️❤️❤️ pana vom forma aici o echipa 🤗🇷🇴🙏 #pescobar #cluj #atatsaputut ♬ original sound – tavernaracilortimisoara

Un clujean a filmat experiența negativă de la Taverna Racilor

Un clujean a fost la restaurantul lui Pescobar de la Iulius Mall și a rămas cu un gust amar. Acesta a filmat totul a explicat pe larg de ce experiența a fost una proastă. Produsele nu erau gătite bine sau erau ”înecate” în ulei, iar servirea a lăsat de dorit.

”Icrele au fost la fel de geniale ca orice cutie de icre luată din magazin cu 5 lei, iar cele patru urme de creveți au fost aproape ok. Pâine, deși congelată ca restul de 90% din preparatele din meniu, a fost bună.

La baia mixtă erau două vase de toaletă, iar pentru o cantină cu o capacitate de peste 300 de oameni e cam puțin. Ce să zic, încă un vas de toaletă era egal cu o masă pierdută, ca spațiu, așa că atât s-a putut! Am comandat paste cu homari, dar cică nu s-au putut face, totuși platourile scumpe cu homari fugeau pe lângă capul meu. Au fost păstrați pentru cei mai buni. Am comandat paste cu fructe de mare. Câtea midii și niște creveți mediocrii.

Alt produs a fost Fritto Misto, adică hai să aruncăm fructe de mare congelate direct în ulei să vedem ce se întâmplă. A fost teribil. La cât ulei au avut, faptul că nu se mai găteau la mine în gură era minune mare”, a relatat cel care a filmat, citat de stiridecluj.ro.

@bitin.reviews Atât s-a putut la @TavernaRacilorCluj 🦞🦀 . . #tavernaracilor #tavernaracilorcluj #tavernaracilortimisoara #tavernaracilorherastrau #taverna #restaurant #atatsaputut #streszero #cantina #aglomeratie #fullhouse #mancareproasta #pescobar #pasta #fructedemare #creveti #carcatita #larisa #pescobarsilarisa #bitincluj #bitin #foodiefavs #frittomisto #prajeli #fastfood #homar #clujnapoca #cluj #review #restaurantreview #pebune #topuldepelume #saracie #fitepestomaculgol #fy #fypage #fyp #foryoupage ♬ sunet original – bitin’

De asemenea, lucrările la restaurant nu era încă finalizate, ceea ce ridică un mare semn de întrebare. Toaleta are numai două băi, pentru un local care se recomandă de lux.

error: Content is protected !!