Prima reacție a lui Mircea Bravo după ce a intrat cu mașina într-un stâlp: „Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat și a avut grijă de noi”

Influencerul Mircea Bravo are prima reacție după accidentul în care a fost implicat azi.

„Astăzi am avut un accident de mașină. Am fost alături de alte 3 persoane. Nimeni nu a pățit nimic, doar un șoc puternic. Mașina este avariată grav. Atât testul de alcoolemie, cât și drug testul au ieșit negative. Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat și a avut grijă de noi”, a transmis cunoscutul vlogger.

Prima reacție a lui Mircea Bravo după ce a intrat cu mașina într-un stâlp: „Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat și a avut grijă de noi” 1

Din informaţiile BIHOREANULUI, alături de Mircea Bravo, alias Mircea Popa, s-ar fi aflat soţia Georgiana, tanti Lenuţa din Chinteni, care joacă rolul bunicii în producțiile sale, şi o membră a staff-ului comediantului.

Evenimentul a fost raportat la 112 puțin înainte de ora 9:30, iar poliția s-a deplasat imediat la fața locului. Potrivit primelor informații furnizate de purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisar-șef Alina Fărcuța, se pare că Mircea Bravo a pierdut controlul volanului, intrând pe sensul opus de circulație.

Mircea Bravo a fost testat pentru consumul de alcool și droguri, iar ambele rezultate au fost negative. Astfel, se exclude ipoteza consumului de substanțe care ar fi putut contribui la producerea accidentului.

„Luni, 4 decembrie a.c., în jurul orei 09.23, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că, pe drumul județean 764, în localitatea Roșia, județul Bihor, s-a produs un accident rutier.

Din primele investigații efectuate de către polițiștii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice.

În urma accidentului rutier, o femeie, pasageră în autoturism, ar fi suferit leziuni, aparent ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

În urma testării conducătorului auto cu aparatele etilotest și DrugTest, rezultatele au fost negative.

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, au transmis polițiștii.

error: Content is protected !!