Ştefan Bănică face o avere din concertele de Crăciun. Doar de la concertul de la Cluj ar încasa 1,5 milioane de lei

Updated on noiembrie 29, 2023 Ştefan Bănică va continua, și în acest an, tradiția concertelor de Crăciun de la Sala Palatului din București, la care se adaugă un spectacol şi la Cluj, la Sala Polivalentă.

„Concertul de Crăciun înseamnă mult mai mult decât un concert pentru mine şi pentru echipa mea şi cred că şi pentru publicul nostru. În aceşti ani noi ne-am schimbat vieţile, au apărut copiii noştri. Ştefan s-a născut în anul în care au început concertele. El este primul copil de Sala Palatului.

Ştefan Bănică face o avere din concertele de Crăciun. Doar de la concertul de la Cluj ar încasa 1,5 milioane de lei 1

În momentul în care au apărut copiii mei, nu am realizat de la început, dar apoi mi-am dat seama că viaţa mea s-a schimbat. Nu a fost neapărat aşa cum am crezut că va fi, dar nu regret nicio secundă din ce am trăit şi sunt recunoscător pentru toate experienţele pe care le-am avut, dar în momentul în care am conştientizat că am aceşti copiii minunaţi m-am transformat şi mi-am dat seama care sunt priorităţile. Cel mai important lucru atunci când tragi liniie este că în aceşti 20 de ani cu noi au crescut nişte generaţii”, povesteşte Ştefan Bănică, potrivit romanitv.net.

Anul acesta, Ștefan Bănică a ridicat ștacheta. Mai exact, concurat de Horia Brenciu – care, la rândul său, are câteva concerte la Sala Palatului – a decis să susțină nu mai puțin de patru spectacole acolo, informează Money.ro. La care a adăugat unul și la Sala Polivalentă din Cluj, un spațiu în care încap 10.000 de oameni.

Biletele nu sunt însă tocmai ieftine. E de înțeles, totuși, având în vedere că Ștefan nu se joacă când vine vorba de spectacolele de Crăciun. El pune în mișcare o adevărată armată de artiști, organizatori și producători. Plătiți, la rîndul lor, regește.

Mai exact, cel mai ieftin bilet la seria de concerte pe care le susține Ștefan Bănică la Sala Palatului costă 150 de lei. Iar la un calcul simplu, pentru fiecare concert ținut cu casa închisă, Ștefan Bănică aduce 600.000 de lei. Adică undeva în jurul a 120.000 de euro.

Cum Ștefan Bănică a decis că anul acesta va susține 4 concerte, în București, la Sala Palatului, artistul va deveni ”campionul” încasărilor de Crăciun. Nu de altceva, dar dacă reușește să vândă toate biletele la suma minimă de 150 de lei, va încasa în jur de jumătate de milion de euro!

La suma aceasta se adaugă și încasările de la Cluj. Sala Polivalentă are 10.000 de locuri, deci, doar de acolo, ar încasa 1,5 milioane de lei. Adică în jur de 300.000 de euro, sumă fabuloasă pentru orice artist din România.

Totalul banilor pe care îi face Bănică, în urma concertelor de Crăciun, este unul fabulos. Mai exact, el ar atrage în jur de 4 milioane de lei, adică aproximativ 800.000 de euro. E adevărat, doar o parte din banii aceștia ajung în buzunarele sale, pentru că trebuie plătite producția, sălile, costurile evenimentului. Dar, oricum… Băncă devine ”regele” concertelor de Crăciun.

error: Content is protected !!