Tânăra din Cluj implicată în accidentul grav de pe A1 Sibiu-Sebeș a murit. Mașina în care se afla circula regulamentar

Un accident grav a avut loc, miercuri seara, pe autostrada A1, pe sensul de mers Sibiu – Sebeș în urma căruia doi clujeni au ajuns la spital. Potrivit Info Trafic 24, tânăra în vârstă de 22 de ani din Cluj a murit.

„Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace Dana! Ai fost o fata minunată!”, „Drum lin spre cer, Dana Dragă”, „Dumnezeu să te odihnească Dana”, au scris prietenii tinerei pe Facebook.

Tânăra din Cluj implicată în accidentul grav de pe A1 Sibiu-Sebeș a murit. Mașina în care se afla circula regulamentar 1

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe banda 1, în zona benzii de accelerare, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din judeţul Alba, a schimbat direcţia de deplasare din banda 1 în banda 2 pentru a permite unui autovehicul să pătrundă din banda de accelerare în banda 1, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe banda 2 de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din judeţul Cluj.

Acest autoturism a fost proiectat apoi în glisiera marginală. Şoferul autoturismului proiectat în glisieră şi pasagera din maşina pe care o conducea, o tânără în vârstă de 22 de ani, din judeţul Cluj, au suferit vătămări corporale şi au fost transportaţi la spital”, a transmis IPJ Sibiu.

În urma accidentului, tânăra a fost preluată de echipajul SMURD cu medic având multiple traumatisme la nivelul membrelor și transportată de urgență la UPU Sibiu, conștientă. Din păcate aceasta s-a stins pe patul de spital.

error: Content is protected !!