Ciprian Deac, umilit de Mandorlini. Tatăl jucătorului a răbufnit: „I-a spus că-i pare rău că s-a ajuns aici, să fie umilit el și familia lui”

Updated on noiembrie 18, 2023 Tatăl lui Ciprian Deac a lansat un atac la adresa antrenorului Andrea Mandorlini, spunând că fiul său este umilit, după ce a adunat doar 14 minute în ultimele 3 partide. Vedeta ardelenilor și-a pierdut locul de titular sub comanda lui Andrea Mandorlini.

“Nu vă poate spune decât domnul Mandorlini ce se întâmplă. Asta e deranjant, pentru că nu există comunicare. Înțelegeți? Deci, în afara lipsei de respect față de el și a umilinței la care e supus, nu există comunicare. Pentru că într-o țară normală, într-un stat normal, într-un club normal, antrenorul dacă supune un jucător la tratamentul la care l-a supus pe Ciprian trebuia să vină cu argumente… Să spună: ‘nu îmi place cum te pregătești, nu intri în viziunea mea, nu ești în conceptul meu’.

Ciprian Deac, umilit de Mandorlini. Tatăl jucătorului a răbufnit: „I-a spus că-i pare rău că s-a ajuns aici, să fie umilit el și familia lui” 1

Concret… Sunt anumite jocuri în care el îl scoate de la începutul meciului la încălzire… În meciul cu U Cluj nu l-a băgat deloc, s-a încălzit tot meciul. La meciul de la Iași, ultimul, l-a scos la încălzire de la primirea primului gol și l-a băgat în minutul 82. Deci asta înseamnă umilință. Să te scoată la încălzire și să nu te folosească.

În cursul săptămânii trecute, ca orice antrenor, își formează primul 11. Într-un club normal, lotul se formează după randamentul jucătorilor din cursul săptămânii. Ciprian a fost în primii 11 și vineri, la ultima zi de antrenament, a schimbat… L-a băgat pe Tachtsidis. Care nu s-a antrenat toată săptămâna”a declarat tatăl lui Ciprian Deac, citat de adevarul.ro.

Liderul vestiarului lui CFR Cluj nu a mai suportat situația și, după derby-ul cu U Cluj (1-1, în Cupa României), i-a trimis un mesaj antrenorului Andrea Mandorlini. I-a spus că-i pare rău că s-a ajuns aici, să fie umilit el și familia lui”a mai dezvăluit tatăl fotbalistului.

error: Content is protected !!