O nouă companie aeriană va lansa zboruri din Cluj, în 2024, către destinații externe

Updated on noiembrie 17, 2023 O nouă companie va lansa în anul 2024 zboruri din România, inclusiv din Cluj, devenind partenerul operatorului turistic Christian Tour.

”FLYONE Airlines a devenit partener cu cel mai mare operator turistic din România, Christian Tour!”, a anunțat compania aeriană, potrivit antena3.ro.

O nouă companie aeriană va lansa zboruri din Cluj, în 2024, către destinații externe 1

Astfel, începând cu sezonul de vară 2024, vom opera zboruri charter şi regulate de pe cele mai importante aeroporturi din România spre insulele Tenerife şi Gran Canaria (Spania), insula Kos (Grecia), dar şi oraşele Heraklion (Grecia), Antalya (Turcia), Bodrum (Turcia), Larnaca (Cipru) şi Hurghada (Egipt)”, a anunţat compania pe pagina sa de Facebook.

Zborurile vor fi operate din Bucureşti, Timişoara, Cluj Napoca, Suceava, Arad şi Craiova.

“Suntem incantati sa impartasim cu pasagerii nostri aceasta veste minunata. Parteneriatul cu operatorul turistic Christian Tour este extrem de important in evolutia FLYONE Airlines si in dezvoltarea serviciilor noastre. Ne propunem sa oferim calatorilor zboruri spre destinatii fascinante la preturi competitive”, a declarat Directorul General al FLYONE Airlines SRL, Vladimir Cebotari, citat de protv.md.

La randul sau, presedintele executiv al Memento Group si CEO al Christian Tour, Cristian Pandel, a subliniat: “Prin aceasta colaborare, ne dorim sa oferim clientilor nostri o alegere vasta de destinatii pentru vacante cu adevarat memorabile. Frumusetea insulelor si ale oraselor spre care FLYONE Airlines va opera zboruri este recunoscuta de turisti din intreaga lume.”

FLYONE este o companie aeriană low-cost din Republica Moldova, fondată la 28 martie 2016.

Conform site-ului specializat Boarding Pass, FLYONE Airlines este companie aeriană licenţiată în România din decembrie 2022.

Flota companiei aeriene este formată dintr-o aeronavă Airbus A320, iar alte două Airbus A321 vor intra în următoarele săptămâni în flota companiei, precizează Boarding Pass.

error: Content is protected !!